ŠOK! SIN KEJTI PRAJS PRED SRČANIM UDAROM: Zbog prekomerne težine, na IVICI SMRTI, starleta u UŽASNOM STANJU! (FOTO)
Foto: Profimedia

šok!

ŠOK! SIN KEJTI PRAJS PRED SRČANIM UDAROM: Zbog prekomerne težine, na IVICI SMRTI, starleta u UŽASNOM STANJU! (FOTO)

Kejti Prajs (42) zabrinuta je za svog sina Harvija: ima 18 godina i 184 kilograma! Lekari sada upozoravaju da bi, ako hitno ne smrša, mogao da dobije srčani udar.

Objavljeno:

Mora da smrša, inače će na kraju biti mrtav. Ne želim da ga izgubim.

foto: Profimedia

Problem: Harvi je uvek gladan. Autističan je i rođen je sa Prader-Villijevim sindromom. Ovaj defekt hromozoma, između ostalog, znači da Harvi ne može da kontroliše svoj apetit, takođe je sklon izlivima besa i gotovo je slep. Prema majci, Harvi je za dva meseca dobio ogromnih osam kilograma.

Sada upozorenje lekara!

foto: Profimedia

Kejti, majka petero dece i troje muškaraca, kaže da je upozorila sina i pokušala da mu objasni opasnost. Zaključala je frižider katancem kako bi sprečila Harvija da noću jede. Rekla je britanskom „Suncu“: „To je surova bolest. Uvek oseća glad “. Problem: izlivi besa takođe su simptom njegove bolesti. Ako Harvi ne dobije ono što želi, može poludeti. Kajti: „Sve upropasti kad kažeš ne. Morao sam ponovo da malterišem zidove, jer je on u njih probušio rupe “.

Kejti je morala da preduzme drastične mere u vreme pandemije korona virus. Na Instagramu je zabrinuta majka zamolila svoje pratioce da joj obezbede opremu za vežbanje za Harvija jer su teretane zatvorene.

U julu je Harvi hospitalizovan sa poteškoćama sa disanjem i visokom temperaturom. Rizik: otkazivanje organa, koma, srčani udar! Srećom, test na koronu je bio negativan, ali Harvi je morao da se leči na odeljenju intenzivne nege deset dana.

Kejti Prajs i dalje brine zbog prekomerne težine. Harvi se znoji i ostaje bez daha samo se penje stepenicama. Ne može se sagnuti da se obuče. Potrebna su mu dva sedišta u avionu, sigurnosni pojasevi u automobilima mu više ne odgovaraju. Ponekad potajno jede picu direktno sa police zamrzivača. Katie: „Rekla sam mu da će umreti. Ali on kaže: 'Ne, ne budi blesav, mama se samo šali.' Ne razume. '

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Bild.de)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.