VESNA JE ĐOLETU U KOLIMA SAMO OTVORILA USTA I PREUZELA MESTO SLAĐINOJ ZAMENI: Ovu pevačicu je Đogani prvo izabrao!
Foto: Dragan Kadić

OTKRIVENO POSLE 20 GODINA!

VESNA JE ĐOLETU U KOLIMA SAMO OTVORILA USTA I PREUZELA MESTO SLAĐINOJ ZAMENI: Ovu pevačicu je Đogani prvo izabrao!

„Nije kome je rečeno, već kome je suđeno“, stara je poslovica čije su značenje na svojoj koži najbolje osetile pevačice Katarina Kaja Ostojić i Vesna Đogani.

Objavljeno:

Naime, Kaja je pre gotovo 20 godina trebalo da bude nova pevačica grupe „Đogani fantastiko“, ali je, sasvim neočekivano, njeno mesto zauzela Vesna. Sudbina se poigrala dok su Đole i Vesna bili na putu u Novi Sad, kuda su se uputili na Kajinu audiciju za prijem u grupu.

- Đole je dugo tražio novu pevačicu u periodu nakon što se razveo od Slađe, a Kaja Ostojić mu se učinila kao najbolji izbor. Osim što atraktivno izgleda, Kaja i odlično peva, a Đole je mesecima pregovarao s njom. U jednom trenutku su se dogovorili da on dođe u Novi Sad, gde je ona tada živela, da održe poslednju audiciju - počinje priču izvor blizak denseru i dodaje da se na putu u Novi Sad dogodilo ono što niko nije očekivao.

Na audiciju je, kako nam je ispričao, krenuo sa svojom sadašnjom suprugom Vesnom, koja je u to vreme radila kao instruktorka plesa u njegovoj školi.

foto: Emily Braun

- Đole je tokom vožnje puštao svoje nove pesme, a Vesna je sedela pozadi i pevušila. Njemu se dopalo to što je čuo, pa ju je zamolio da mu otpeva jednu pesmu. Ona se malo spetljala zbog treme, ali je na kraju uspela da uradi ono što je od nje tražio - kaže izvor i dodaje da je Đole u tom trenutku shvatio da mu ne treba druga pevačica.

- Čim ju je čuo, bukvalno je samo okrenuo automobil, krenuo nazad u Beograd i rekao joj: „Ti si nova pevačica.“ U prvi mah je bila zbunjena, ali je vrlo brzo pokazala da nimalo nije pogrešio što ju je izabrao - rekao je izvor na kraju, a nedavno je Vesna potvrdila saznanja u emisiji „Ustanak“.

foto: Instagram

- Tačno je da je Kaja trebalo da zameni Slađu. Sećam se da sam imala tremu kada mi je u automobilu tražio da mu otpevam nešto i da sam se odsekla kada mi je rekao da ću biti nova pevačica. Ali vrlo brzo smo počeli da se spremamo za nastup na „Sunčanim skalama“ i da pripremamo novi album. Tokom mog prvog gostovanja na televiziji, voditeljka me je zamolila da otpevam nešto uživo. Dobila sam spontani aplauz pre nego što sam završila pesmu, a Đole je tada shvatio da nije pogrešio što me je odabrao - rekla je Vesna.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.