OPROSTILA SE OD BEKJAREVA OVIM REČIMA I VIDEOM :Kada takvi glumci odlaze sa njima nestaju i parčići našeg života
Vesna Dedić, Foto: Printscreen

POSLEDNJI POZDRAV

OPROSTILA SE OD BEKJAREVA OVIM REČIMA I VIDEOM :Kada takvi glumci odlaze sa njima nestaju i parčići našeg života

U autorskoj emisiji Vesne Dedić, Bekjarev je bio rado viđen gost a poznata novinarka sa setom u glasu emotivnim rečima se oprostila od ovog velikana

Objavljeno:

Ivan Bekjarev, preminuo je danas od poslednica korona virusa.

Ivan je prvu ulogu odigrao davne 1967. Godin, a u svom bogatom glumačkom opusu upisao je preko 150 uloga u pozorištu, te preko 50 na filmu.

U autorskoj emisiji Vesne Dedić, Bekjarev je bio rado viđen gost, a poznata novinarka sa setom u glasu emotivnim rečima se oprostila od ovog velikana.

- Bio je dobar čovek i fantastičan sagovornik. Duhovit i mudar. Kada takvi glumci odlaze sa njima nestaju i parčići našeg života. Uplašimo se da će nestati i sećanja na večeri kada smo ih sa porodicom kao deca gledali u serijama ili sa nekim koga volimo u pozorištu ili bioskopu - rekla je Vesna za naš portal.

Ona se na svom Instagram profilu oprostila od glumca, objavivši insert iz emisije "Balkanskom ulicom" u kojoj je Bekjarev bio gost.

Poslednji pozdrav divnom Ivanu Bekjarevu uz njegovu omiljenu pesmu. Otac i majka su mu bili iz Makedonije, a on je bio Beograđanin kojeg je publika širom Jugoslavije volela - napisala je voditeljka u opisu videa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.