NADA TOPČAGIĆ HTELA DA POZOVE LOŽAČA, NAZVALA IVICU DAČIĆA: Izgubili smo Ivicu mog. otišao je u BRISEL
Foto: Printscreen

HIT

NADA TOPČAGIĆ HTELA DA POZOVE LOŽAČA, NAZVALA IVICU DAČIĆA: Izgubili smo Ivicu mog. otišao je u BRISEL

"Meni je strašno trebao Ivica ložač i ja sam pozvala Ivicu Dačića."

Objavljeno:

Pevačica Nada Topčagić nasmejala je ceo studio, kada je ispričala u emisiji "Magazin In" da je jednom prilikom greškom pozvala Ivicu Dačića.

Nada se prisetila urnebesnog događaja kada je trebalo da pozove čoveka koji joj prenosi ugalj, a zove se isto kao nekadašnji šef Ministartsva spoljnih poslova.

- Meni je strašno trebao Ivica ložač i ja sam pozvala Ivicu Dačića, a mislila sam da sam pozvala ložača. Jer, meni Ivica ložač jako jeftino iznosi ugalj, pepeo i javlja se žena, verovatno Ivicina sekretarica i kaže mi: "Nado, pa Ivica je u Briselu". Kako ložač u Briselu, rekoh Zlatko, izgubili smo Ivicu mog, on je otišao u Brisel verovatno ga je neka agencija našla da radi za njih - rekla je Nada, a onda se nasmejala zajedno sa svim gostima u emisiji.

foto: youtubescreen

Prethodno je Sanja Marinković zadala svojim gostima zanimljiv zadatak, pa tako i Topčagićevoj koja je trebalo da pošalje poruku na nekoliko brojeva da je prekršila zakon i da ju je privela policija. Umesto nje, to je uradila Aleksandra Mladenović, a zatim je Nadin komentar ponovo nasmejao sve u studiju, pošto je njena mlađa koleginica pogrešila.

- U Sarajevo si poslala, a ne u Beograd. Pa, Aleksandra, sine, ti si gluplja nego ja, pa ne mogu da verujem. Mojoj priji si poslala u Sarajevu - rekla je Nada Aleksandri.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.