Goga Sekulić: Ovo je moj novi dečko Uroš! Mlađi je 15 godina i vratio mi je osmeh posle smrti supruga! (FOTO)
Foto: Printskrin / Story

EKSKLUZIVNA ISPOVEST

Goga Sekulić: Ovo je moj novi dečko Uroš! Mlađi je 15 godina i vratio mi je osmeh posle smrti supruga! (FOTO)

Ovo je prva fotografije Goge Sekulić i njenog novog dečka Uroša! A pevačica je otkrila i sve detalje ljubavi sa sportistom, koji je osvojio brdo medalja za našu zemlju!
Objavljeno: 09:55h

Popularna pevačica otkriva za Story.rs da joj je profesionalni sportista Uroš Domanović vratio osmeh na lice posle tragedije s kojom se pre tri godine suočila kada joj je bračni partner iznenada umro, priznaje da uživa u romansi sa 15 godina mlađim muškarcem i da mašta o intimnom venčanju i potomstvu.

Ništa ne deluje toliko podsticajno na čoveka kao iskrena, uzvraćena ljubav i uverenje da smo napravili izbor koji je najpribližniji našoj slici idealnog partnera, kao što ne postoji ništa destruktivnije od gubitka voljene osobe, posebno ako je smrt bila iznenadna.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Popularna pevačica Goga Sekulić (39) prošla je kroz obe krajnosti u kratkom periodu. Vezu sa Igorom Ramovićem koji je potrajao svega dva meseca zbog iznenadne smrti supruga krunisala je brakom, a svega dva meseca nakon toga on je izgubio bitku sa bolešću. Posle toga za Gogu su usledili meseci tuge, neprijatnosti s roditeljima pokojnog supruga, agonija, suočavanje s prijateljima koji u muci okreću leđa...

Alal ti vera! Goga Sekulić ubola milionče na lotou!

foto: Privatna arhiva/Story arhiva

Srećom, kako sama kaže, njena su crnogorska, snažna, pa je sve udarce sudbine podnela sačuvavši zdrav razum. Pala je, suočavala se sa suicidnim mislima, ali ipak je rešila da ustane i nastavi dalje.

Tri godine posle toga, ovog proleća, nov muškarac uspeo je da vrati osmeh na njeno lice. Prepustila se ljubavi sa profesionalnim sportistom Urošem Domanovićem (24) koji je takmičeći se u disciplini brazilski džiju-džicu skupio zavidnu kolekciju medalja, a kako sam kaže, posebno je ponosan na evropsko zlato i svetsko srebro. Pauzu u takmičenjima iskoristio je za prvo zajedničko letovanje sa svojom izabranicom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.