TIHOMIR STANIĆ SE DVA PUTA ŽENIO! PRVI PUT SA BELGIJANKOM,DRUGI PUT SA JELENOM! Evo kako ona izgleda i čime se bavi
Foto: Damir Dervišagić

NE EKSPONIRA SE

TIHOMIR STANIĆ SE DVA PUTA ŽENIO! PRVI PUT SA BELGIJANKOM,DRUGI PUT SA JELENOM! Evo kako ona izgleda i čime se bavi

Tihomira Stanića koji za dva dana puni 60 godina, put do uspeha je vodio preko Kozarske Dubice u kojoj je rođen, pa preko Novog Sada gde je diplomirao na Akademiji umetnosti u Novom Sadu.

Objavljeno:

U Beogradu su ga dočekale brojne uloge čiji se broj meri na desetine, od serija i filmova "Lovac protiv topa", "Večita slavina", "Očevi i oci", "Karađorđe i pozorište", "Poslednja audijencija", "Mali Budo", "Dnevnik mašinovođe" do serije "Ubice mog oca" čija se druga sezona snima (emitovanje novih epizoda očekuje se od jeseni).

foto: Damir Dervišagić

Tihomir je prvi put rekao "da" Belgijanki Lilijani Luis Vermiš 1979. godine, brak je trajao do 1991. Te godine je na aerodromu Hitro u Londonu sreo Jelenu, kojom se uskoro oženio.

Zanimljivo je da je njihov prvi susret zabeležen kamerom. Naime, njih dvoje su se te večeri vraćali sa festivala u Edingurgu, a ekipa Doma kulture "Stari grad" je tada snimala dokumentrani film u Londonu i snimila buduće supružnike, pisala je zena.rs

foto: Facebook

Jelena i Tihomir su 1992. dobili ćerku Milenu Hanu, a 11 godina kasnije Sofiju Nađu. Dvostruki tata je pre nekoliko meseci u intervjuu za "Ženu" ispričao da je starija ćerka diplomirala filozofiju, dok će mlađa najverovatnije poći njegovim stopama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.