Tako je to kad su ti roditelji poznati: Evo gde je Anabela zaposlila Lunu Đogani!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

lako je njoj

Tako je to kad su ti roditelji poznati: Evo gde je Anabela zaposlila Lunu Đogani!

Luna Đogani, ćerka poznatih roditelja – pevačice Anabele Atijas i densera Gagija Đoganija, nedavno je dobila prvi posao.
Objavljeno: 10:28h

Luna se zaposlila na jednom poznatom prestoničkom splavu, gde je dobila poziciju menadžera.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Đoganijeva je presrećna što se zaposlila, jer je već dugo priželjkivala da ima svoj dinar, da bude samostalna u finansijskom smislu, a mama Anabela je ponosna na mezimicu.

Inače, Anabelina i Gagijeva ćerka uveliko studira hotelijerski i turistički menadžment na jednom privatnom fakultetu, te je ostvarila svoju želju da radi kao menadžer. Luna ima punu podršku svoje majke za posao kojim će se u narednom periodu baviti, nadamo se uspešno.

foto: Luka Sarac

– Ona studira menadžment, pa će joj ovo doći kao neki vid prakse. Neko je prepoznao nešto u njoj i dao joj priliku. Držim joj fige, pa ćemo da vidimo kako će se snaći. Vidim da je veoma zainteresovana da nauči taj posao. Ima moju podršku, naravno. Za takve stvari – uvek! Za pošten i marljiv rad – uvek. Srećna sam što je devojka koja želi da zarađuje svoj novac na fin, kulturan i pošten način. Meni je to najveći uspeh i ponos – rekla je Anabela i nastavila da hvali svoju mezimicu:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.