BOJAN VASKOVIĆ U BEZNADEŽNOM STANJU! Ne može da prežali SMRT jedne osobe, OTVORIO DUŠU O SVEMU!
Foto: instagramscreen

nije mu lako!

BOJAN VASKOVIĆ U BEZNADEŽNOM STANJU! Ne može da prežali SMRT jedne osobe, OTVORIO DUŠU O SVEMU!

Bojan Vasković, pevač Leksington benda, u emotivnoj ispovesti za portal Pink.rs prisetio se svog prijatelja i menadžera Bora Lalevića koji je preminuo u 40. godini od posledica koronavirusa.

Objavljeno:
foto: instagramscreen

Pevač je istakao kako se još uvek nije oporavio od tog gubitka, da mu je žao što je ostao bez sjajnog prijatelja i čoveka koji je profesionalno obavljao svoj posao, kao i da je to najgora stvar koja mu se desila tokom proteklih meseci.

#coffeetime #lifestyle

A post shared by Bojan Vasković Lexington (@bojanvaskovic_official) on

Znate kako... To je najgora stvar u celoj ovoj priči. Sve bih nekako lakše, čini mi se... Ali, eto, desila se ta najružnija stvar u ovom periodu i nema reči kako bih ja objasnio kako se osećamo u ovom periodu. Najteže je sigurno njegovoj porodici, jer je to još uvek sve sveže. Šta reči, osim, sve one rečenice da moramo ići dalje i da ga se moramo sećati kroz sve naše razgovore, nastupe... Nedostaje mnogo i siguran sam da će nedostajati mnogo dok smo živi - priča Bojan i dodaje:

Ne znam, iskreno. Zaista je bio mnogo požrtvovan, bio je veliki profesionalac i radio je taj posao baš kako se radi i mnogo mi je žao zbog svega toga. Imali smo divne planove. Bio je baš pravi deo tima. Mnogo mi je žao. Iskreno, više mi nedostaje kao prijatelj, nego kao saradnik, jer će posla biti, ali mi je žao njega i jedne energije koju je nosio sa sobom i atmosfere koju je pravio svojim prisustvom. Mi ćemo se truditi da nastavimo tamo gde smo stali istim žarom i istim tempom - rekao je Vasković za Pink.rs.

Vidimo se veceras na? @konzulat_waterfront

A post shared by Bojan Vasković Lexington (@bojanvaskovic_official) on

Već sredinom marta, kada je u našoj zemlji bila uvedena vanredna situacija, Bojan Vasković dobio je koronavirus. On se za naš portal prisetio tog perioda i otkrio kakve je simptome imao.

Ja sam koronu imao na početku, negde od 15. marta sam bio pozitivan već. Bio sam u izolaciji, nisam imao neke jake simptome, bila je neka malaksalost dan, dva, izgubio sam ukus i miris - zaključio je pevač.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.