TRAGIČNA VEST JE SLOMILA Ljiljana Stjepanović u SUZAMA zbog njegove smrti - VELIKA TUGA I BOL!
Foto: youtubescreen

TUŽNO!

TRAGIČNA VEST JE SLOMILA Ljiljana Stjepanović u SUZAMA zbog njegove smrti - VELIKA TUGA I BOL!

Srpski glumac, Mirko Babić, preminuo je u 72. godini, nakon duge i teške bolesti. Pre četiri godine glumac je vodio borbu sa opakom bolešću, karcinomom grla.

Objavljeno:

Glumica Ljiljana Stjepanović kroz suze je rekla da će Mirko Babić uvek ostati jedno od najlepših srca koje je upoznala i sa kojim je radila.

- On je najbolji čovek koga sam upoznala u poslenjih 20 godina. Odlično smo sarađivali i lepo smo se družili. Bio je jedan od najsjanijih srpskih glumaca. Izvinite ali baš me je pogodila ova vest, nisam znala... - rekla je Ljilja kroz suze.

Podsetimo, danas je Radoš Bajić saopštio javnosti tužne vesti:

- Osvanuo je težak, tužan i veoma sumoran dan. Srbija je ostala bez još jednog velikog čoveka. Napustio nas je moj brat, veličanstveni glumac i odani prijatelj, prvak drame Narodnog pozorišta „Joakim Vujić“ u Kragujevcu, prvak dobrote, plemenitosti i lepote… Naš dragi Mirko… Ne zna se - da li je bio veći i bolji umetnik ili čovek? Rekao bih – bio je i jedno i drugo… Jedinstven, grandiozan i neponovljiv… Nemoj da se ljutiš… i počivaj u miru dragi moj Dragojlo… - rekao je Bajić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.