OVE POZNATE CICE SU MAZNULE PILETINU! O njima se NAJVIŠE brujalo, a ONA će vas ŠOKIRATI - ISPLIVAO CEO SPISAK!
Foto: Printscreen Instagram

hit

OVE POZNATE CICE SU MAZNULE PILETINU! O njima se NAJVIŠE brujalo, a ONA će vas ŠOKIRATI - ISPLIVAO CEO SPISAK!

Budući da se ne osvrću na raznorazne komentare, kao i na predrasude koje postoje o vezama između starijih žena i mlađih muškaraca, one ponosno pokazuju svoju jaču polovinu kako u javnosti, tako i na društvenim mrežama

Objavljeno:

Pojedine poznate dame se vode dobro poznatom izrekom da ljubav godine ne broji, te zbog toga nemaju problem da budu s znatno mlađim muškarcem ukoliko im se on svidi. Zbog takvog izbora partnera često su glavna tema tabloida, ali one ne mare za senzacionalističke naslove, već uživaju u ljubavi.

Budući da se ne osvrću na raznorazne komentare, kao i na predrasude koje postoje o vezama između starijih žena i mlađih muškaraca, one ponosno pokazuju svoju jaču polovinu kako u javnosti, tako i na društvenim mrežama.

Dara Bubamara

Pevačica više ne krije romansu sa 21 godinu mlađim dečkom Tonijem. Njih dvoje su izazvali sumnje javnosti da su zajedno kada su letos objavljivali fotografije sa istog letovališta. Oni su boravili na Maldivima, a nekoliko meseci nakon toga na Zanzibaru. Nakon povratka sa Maldiva Dara je podigla veliku prašinu u medijima jer je počela da objavljuje fotografije sa Tonijem i na taj način pokazala da je srećna i zaljubljena uprkos velikoj razlici u godinama.

Anabela Atijas

Anabela je nakon razvoda od Gagija Đoganija birala mlađe muškarce. Ona je kratko bila u vezi sa manekenom Mladenom Radulovićem, sa kojim je započela romansu 2010. u rijaliti šou programu, a raskinuli su 2011. godine. Tokom veze su snimili zajedničku pesmu "150 stepeni". Nakon raskida sa Mladenom, Atijasova je upoznala 11 godina mlađeg Andreja Atijasa za koga se udala. Oni su dobili ćerku Blankicu, ali su tokom braka imali brojne turbulencije, pa je prošle godine došlo do rastanka. Pevačica se nije odrekla njegovog prezimena, što je na kraju ispalo dobro, jer su se pomirili i dali svojoj ljubavi novu šansu.

Goga Sekulić

Goga je takođe slaba na mlađe muškarce, te je za partnera izabrala sportistu Uroša Domanovića, koji je 15 godina mlađi od nje. Ona je tajno izgovorila sudbonsno "da" 2016. godine u Cirihu, a u decembru 2018. se ostvarila u ulozi majke, pošto je na svet donela sina kome su dali ime Vasilij Andrej. Inače, Goga je jednom prilikom priznala da joj mlađi muškarci više prijaju od starijih.

- Privlače me momci kod kojih se vidi da rade na sebi i svom izgledu. Kada se osvrnem na prethodne veze, shvatam da su mi više prijale one s mlađim momcima zbog njihove slobode i opuštenosti - istakla je Goga u jednom intervjuu.

Podsetimo, pre braka sa Urošem, Goga je bila u zajednici sa Igorom Ramovićem, koji je nakon tri meseca njihovog braka preminuo od teške bolesti.

Goca Tržan

Pevačica je posle propalog prvog braka sa Ivanom Marinkovićem, sa kojim je dobila ćerku Lenu, ušla u vezu sa 14 godina mlađim bubnjarom Rašom Novakovićem. Njih dvoje su prethodno dugo nastupali zajedno, a onda je Raši počela da se sviđa Goca. Ubrzo su se i kod Goce pojavile simpatije prema njemu, ali u početku nije želela da se upusti u vezu sa njim. Na kraju se predala emocijama i upustila se u romansu sa njim. Njihova najveća želja je da se ostvare kao roditelji.

Jelena Karleuša

Pop diva je starija od svog supruga, fudbalera Duška Tošića, 7 godina. Na početku njihove romanse Karleuša je izjavila da ju je Duško slagao za godine i rekao joj da je stariji nego što jeste. Njihova ljubav je pobedila, te su se na kraju venčali i dobili ćerke Atinu i Niku.

Podsetimo, Jelena je pre Duška bila u braku sa biznismenom Bojanom Karićem i od njega se razvela posle samo tri meseca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.