ŠOK! IGOR KOJIĆ ZAVRŠIO U MANASTIRU: Nakon bračnog brodoloma sa Severinom odlučio da se POSVETI BOGU!
Foto: printscreen

OTIŠAO U EKSTREME!

ŠOK! IGOR KOJIĆ ZAVRŠIO U MANASTIRU: Nakon bračnog brodoloma sa Severinom odlučio da se POSVETI BOGU!

Sin folk pevača Dragana Kojića se nakon rastanka s hrvatskom pevačicom posvetio obilasku svetinja po Kosovu i Metohiji

Objavljeno: 23:43h

Nakon rastanka sa Severinom Kojić njen suprug Igor Kojić potpuno se okrenuo veri. Kako Srpski telegraf saznaje, sin folk pevača Dragana Kojića Kebe dane nakon razlaza sa hrvatskom pevačicom provodi u manastirima na Kosovu i Metohiji, gde je boravio poslednje dve nedelje.

Upućeni tvrde da je spreman da se skroz posveti veri i trajno ode u manastir, ali da ga u toj zamisli za sada sprečavaju najbliži članovi porodice.

- Igor je boravio dve nedelje na Kosovu. Obišao je gotovo sve manastire, posetio Pećku patrijaršiju, manastir Gračanicu, kao i Prizren, gde je posetio Manastir Svetog Arhangela, u kom su mošti cara Dušana Silnog. Tokom boravka na Kosmetu posetio je gotovo sve manastire jer je tražio mir nakon burnog perioda i rastanka sa Severinom. Ta energija mu je veoma prijala, toliko da je poželeo da ostane u Gračanici, ali ga je Keba u tome sprečio - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

foto: Dragan Kadić

- Igor samo priča o tome kako želi da ode na Kosovo i ostane tamo u Gračanici. Kako mu prija ta energija, kako ga je posvećenost bogu smirila i kako se tamo pronašao. Međutim, Olja i Dragan mu svakodnevno govore da im je on potreban i da žele da bude s njima, zbog čega se nakon dvonedeljne posete manastirima ipak vratio kući - završava priču izvor.

Kako se dalje saznaje, Kojić se toliko posvetio veri da je čak i kuću ukrasio ikonama koje je doneo iz manastira. Na njegovom Instagram profilu, na kom je dosad pratio samo Severinu, odskora se našao profil Patrijarha Pavla, ali i Pouke svetih otaca, koje odnedavno prati. Svi njegovi postovi na društvenoj mreži u poslednje vreme posvećeni su manastirima i veri, dok o Severini više nema ni traga ni glasa.

foto: Marina Lopicic

Podsećanja radi, Igor i Severina rastali su se početkom pandemije. Kako su tvrdili izvori tada, razlog za krah njihovog braka bili su upravo Igorovi roditelji Dragan i Olja, koji su zamerili Severini što je uplela njihovog sina u svoj rat sa bivšim partnerom Milanom Popovićem.

Ona je tada teatralno napustila njihov dom i prekršila policijski čas kada se uputila u Zagreb, zbog čega je bila privedena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrpskiTelegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.