"ODRUBIĆEMO TI GLAVU AKO NE POVUČEŠ TUŽBU!" Neda Ukraden u STRAHU posle JEZIVIH PRETNJI, proživljava agoniju!
Foto: Printscreen/Prva tv

hoće da joj se osvete!

"ODRUBIĆEMO TI GLAVU AKO NE POVUČEŠ TUŽBU!" Neda Ukraden u STRAHU posle JEZIVIH PRETNJI, proživljava agoniju!

Familija Nede Ukraden iz Hrvatske ne ostavlja pevačicu na miru!

Objavljeno:

Neda je navodno tužila rođake, jer su je izopštili iz ostavinske rasprave njene dedovine, pa joj oni sada prete i ucenjuju je! Čak su joj poručili da će joj odrubiti glavu sa ramena!

– Pošto je Neda tužila 26 članova familije iz Imotskog, jer su je izopštili kada su delili imovinu koja po zakonu i njoj pripada, mnogi od njih sada hoće da joj se osvete – objašnjava izvor i dodaje:

foto: Privatna arhiva

– Oni smatraju da Neda ima dovoljno, jer je poznata i zarađuje i nije im jasno zašto sad traži i taj deo imovine, pa joj poručuju preko rođaka da se čuva i da će joj odrubiti glavu ako ne povuče tužbu. Čak su rekli i da će se svi podići i doći u Beograd kod nje da joj pokažu kako to izgleda kada se otima. Neda pak smatra da ima pravo na svoj deo i nema nameru da odustane, pa je slučaj prepustila advokatu da se time bavi jer, kako je rekla, zakon je na njenoj strani i neće se ni za živu glavu odreći nasledstva. E sad da li su je pretnje uplašile, ne znam, znam samo da će se boriti za to jer hoće da ostavi svojoj ćerki i unucima – završio je izvor.

Bonus video:

(Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.