OLIVER MANIDĆ IMA SINA NASILNIKA! Pretukao MAJKU, a sada i DEMOLIRAO ženin auto - UŽAS, stalno pravi SCENE!
Foto: Espreso

skandal!

OLIVER MANIDĆ IMA SINA NASILNIKA! Pretukao MAJKU, a sada i DEMOLIRAO ženin auto - UŽAS, stalno pravi SCENE!

Darijan Mandić, sin muzičara Olivera Mandića sinoć je demolirao automobil bivše supruge Jelene Mandić.

Objavljeno:

Na snimku koji je osvanuo, vidi se kako Mandić, odranije poznat po agresivnom ponašanju, prilazi automobilu, najpre lomi zadnje staklo, a potom i prozore i šoferšajbnu. U jednom trenutku, opazio je policijski automobil pa se sklonio.

Policajci su se zatim popeli u stan u kojem živi bivša supruga Jelena, ali dok su joj uzimali izjavu, on je otišao u policijski stanicu Novi Beograd, prijavio se i rekao šta je uradio.

Darijan Mandić navodno nije zadržan u policiji, a komšija koji se javio i ispričao je i kako to zna.

"Jutros je meni i svim ostalim komšijama zvonio na interfon, bilo je nešto pre 7 sati. To znači da ga nisu zadržali. Komšinicu Jelenu nisam video i nisam razgovarao sa njom, ali znam da od ranije imaju probleme i da je Darijan već dolazio i pravio neprijatne scene", priča komšija koji je zamolio da mu se ime ne spominje.

foto: Printscreen

Na fotografijama havarisanog automobil vidi se da je Mandić u auto gurao kartonske kutije kako bi ga zapalio, ali je očigledno odustao kada je naišla policijska patrola. Podsetimo, Darijan (39) je u julu ove godine uhapšen u stanu na Voždovcu, jer je pretukao svoju majku Mirjanu (64).

Naime, Darjan, naslednik Olivera Mandića, je tada uhapšen nakon što je napao policajce koji su došli po prijavi nasilja u porodici od strane njegove majke Mirjane (64), a pušten je na slobodu posle saslušanja u Drugom osnovnom tužilaštvu, preneli su tada mediji.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.