MILICA IZ KVIZA "POTERA" NA RUBU EGZISTENCIJE! Nakon što je dobila OTKAZ još uvek GLADUJE - TUGA NEVIĐENA!
Milica Jokanović, Foto: RTS printscreen

KVIZ POTERA

MILICA IZ KVIZA "POTERA" NA RUBU EGZISTENCIJE! Nakon što je dobila OTKAZ još uvek GLADUJE - TUGA NEVIĐENA!

Milica, poznata pod nadimkom princeza od znanja krajem juna je dobila otkaz u firmi u kojoj je radila proglašena je tehnološkim viškom

Objavljeno:

Milica Jokanović, koju publika zna kao tragača u kvizu "Potera" na RTS-u, pre nekoliko meseci ostala je bez posla i od tada živi od naknade za nezaposlene.

Milica, poznata pod nadimkom "princeza od znanja", krajem juna je dobila otkaz u firmi u kojoj je radila - proglašena je tehnološkim viškom. Iako priznaje da joj je teško, sada kaže da veruje da dolaze bolji dani.

foto: Printscreen

- Bilo mi je jako teško, ali teška su vremena, takve stvari se dešavaju svuda oko mene. Verujem da će doći srećniji dani - rekla je za magazin "Lena" Milica, koja je diplomirani pravnik.

K.

A post shared by Milica Jokanovic Fan Page (@princezaodznanja) on

Posao pravnice je racionalan, i to volim, jer to čini da racionalno procenjujem realnost i ljude oko sebe. Ta dnevna doza realnosti nam je svima potrebna - istakla je Jokanovićeva koja je dodala da svoje znanje ne bi menjala ni za šta na svetu, kao i da u životu nema uzore, jer veruje da je svaka osoba drugačija, jedinstvena i autentična.

Milica je iz rodne Zenice izbegla tokom rata devedesetih, a sa samo tri godine je naučila da čita i piše. Ipak za sebe kaže da je "jedna sasvim obična devojka".

foto: youtubescreen

- Kada sam imala tri godine, televizor je bio uključen i zagrebačka voditeljka je čitala slova u prvoj igri kviza "Brojke i slova". Sama sam počela da čitam tek poređana slova, pre nego što ih je voditeljka izgovorila, jer sam zaključila o kojim slovima se tačno radi. Otac i majka nisu mogli da veruju. Naučila sam da čitam potpuno sama. I to je bio početak svega - rekla je Milica za gorepomenuti magazin, a prenosi "Telegraf JETSET".

Za kraj, Milica je istakla da bi volela da nađe posao u struci i da se nada da zbog toga neće morati da napusti Srbiju, svoju zemlju koju mnogo voli.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/TelegrafJetSet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.