POZNATA SRPSKA PEVAČICA IZJAVOM RAZLOMILA ESTRADU! Imala je BOLAN RASKID i više je muškarci NE ZANIMAJU!
Foto: Printscreen youtube

šok

POZNATA SRPSKA PEVAČICA IZJAVOM RAZLOMILA ESTRADU! Imala je BOLAN RASKID i više je muškarci NE ZANIMAJU!

- Ildu, Dajanu Paunović i Marinu Tadić mnogo volim. Imala sam situacije u životu kada sam bila i slaba, tužna, uplašena i povređena i gde su se one pokazale većim i od najvećih prijatelja i od svakog muškarca. Ta njihova ljubav i borbenost kada je meni bilo teško zaista je bila fascinantna. Ponosna sam na svoje prijatelje. Kada je izašao ovaj Ildin spot, gledala sam ga i mislila: "Ja sam jedna bogata osoba čim imam samo njih tri

Objavljeno:

Marina Visković je loš period tokom kojeg je raskinula desetogodišnju vezu i operisala tumor dojke ostavila iza sebe. Pevačica se trudi da ne razmišlja o lošim stvarima, a u svemu što joj se dogodilo, ističe, imala je podršku najbližih prijateljica.

Marinu smo sreli na promociji spota za novu pesmu Ilde Šaulić, u kom i ona učestvuje, a blistala je u crvenom odelu, koje je, kako kaže, sama kreirala. - Uvek kad se najmanje spremam dobijem najviše pohvala. Obukla sam odelo koje sam sama kreirala, tako da nisam nešto ni preterano razmišljala o stajlingu.

foto: printscreen

Tvoje pojavljivanje u Ildinom spotu pokazalo je da među vama nema sujete i da su prava prijateljstva na estradi moguća.

- Ildu, Dajanu Paunović i Marinu Tadić mnogo volim. Imala sam situacije u životu kada sam bila i slaba, tužna, uplašena i povređena i gde su se one pokazale većim i od najvećih prijatelja i od svakog muškarca. Ta njihova ljubav i borbenost kada je meni bilo teško zaista je bila fascinantna. Ponosna sam na svoje prijatelje. Kada je izašao ovaj Ildin spot, gledala sam ga i mislila: "Ja sam jedna bogata osoba čim imam samo njih tri."

edavno si raskinula s dečkom. Da li si možda opet zaljubljena?

- Ne dešava se ništa. Bila sam u dugoj vezi, sama sam trenutno. Uopšte mi nije lako, to je proces koji mora da prođe. Dugo smo bili zajedno, sada sam fokusirana samo na sebe - radim na novom albumu i to mi je trenutno glavna preokupacija. Ljubav me ne zanima.

Kako se osećaš nakon operacije tumora dojke?

- Super sam, ništa se strašno nije desilo. Nešto sam napipala, sve je to bilo preventivno i sada je sve u najboljem redu. Vodim računa i obazriva sam kad je reč o zdravlju. Idem redovno na preglede i apelujem na sve žene da takođe redovno posećuju lekara. Plašila sam se korone, ali više se ni nje ne plašim.

foto: Sonja Spasić

Kad si već spomenula koronu, da li si se uželela publike, s kojom se dugo nisi družila?

- Veoma mi nedostaje publika. Vreme koje nisam nastupala sam iskoristila za snimanje novog albuma. Već je pola posla gotovo. Sad pevam za svoju dušu sa mojom drugaricom Aleksandrom Milutinović i to mi baš prija.

Šta misliš da te izdvaja od ostalih koleginica i po čemu bi volela da ostaneš upamćena?

- Volela bih da ostanem autentična, ne volim da ličim na nekoga. Imam svoj put i nisam neko ko voli da se nameće. Želim da budem realna, suština mi je važna, a to je da snimam pesme koje ja volim i da nastupam na način na koji ja želim. Da li ću da se obučem najbolje, da li ću da imam najskuplju torbu, uopšte mi nije važno. Mi živimo u Srbiji, na Balkanu i nema potrebe da neke nebitne stvari stavljamo u prvi plan. Treba slušati sebe, raditi onako kako osećaš i šta voliš i to će publika uvek da prepozna.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.