SVAKA NJEGOVA PESMA POČINJE ČUVENOM FRAZOM "COBI, JESI TI RADIO TRAKU"? Ova lepa plavuša izgovara upravo te reči!
Foto: Damir Dervišagić

Nema ko to nije zapamtio!

SVAKA NJEGOVA PESMA POČINJE ČUVENOM FRAZOM "COBI, JESI TI RADIO TRAKU"? Ova lepa plavuša izgovara upravo te reči!

Svaka pesma koju je radio Slobodan Veljković Cobi počinje rečenicom "Cobi, jesi ti radio traku?", koju je reper zaštitio zakonom, te je ona zvanično registrovana kao žig.

Objavljeno:

Svi se pitaju ko je devojka koja izgovara dobro poznatu rečenicu, a u pitanju je Cobijeva dugogodišnja devojka Jelena Nikolić.

Jelena godinama radi kao inspicijent Pozorišta na Terazijama, ali i je i blogreka koja na Instagramu ima svoju stranicu, gde savetuje o proizvodima za negu.

Jelena izgleda veoma nežno, ima dugu plavu kosu i ne eksponira se u jasvnosti, a jednom prilikom priznala dosta se nećkala oko saradnje sa svojim dečkom.

- Par puta me je zamolio da snimim bilo šta što bi on mogao da koristi kao svoj pečat na pesmama koje bude radio, ja sam se nećkala jer mi je bilo neprijatno da čujem svoj snimljeni glas - ispričala je Jelena svojevremeno i dodala:

foto: Printscreen

- Jedan dan smo se dopisivali i ja sam mu slala audio poruke polu ismevajući njegovu ideju, a on je od mojih beskonačno ispraznih rečenica kojima sam pokušala da sakrijem svoju nesigurnost napravio jednu, koja je sad već kultna. Tako da, definitivno jeste moj glas, ali iskreno od toga ne bi bilo ništa da on nije bio uporan i da nije imao ideju kako bi to trebalo da zvuči.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.