SRPSKA POZNATA PEVAČICA DOŽIVELA VELIKU NESREĆU! Ponovo uči da HODA, nije dobro, ima JEZIVE STRAHOVE I NAPADE!
Foto: Printscreen

jezivo

SRPSKA POZNATA PEVAČICA DOŽIVELA VELIKU NESREĆU! Ponovo uči da HODA, nije dobro, ima JEZIVE STRAHOVE I NAPADE!

Pevačica Vanja Mijatović prisetila se kako se oporavljala od saobraćajne nesreće koja se desila pre 7 godina.

Objavljeno:

Pevačica Vanja Mijatović je 2013. godine doživela saobraćajnu nesreću. Bivša učesnica takmičenja "Zvezde Granda" otkrila kako je tekao njen oporavak.

- Učila sam ponovo da hodam, bukvalno. Bile su jako ozbiljne povrede i šest meseci je trajao oporavak. Pet mesec sam ležala u krevetu. Bila sam slomljena, inače sam ceo period bila jako pozitivna. Sve moguće mi je bilo zabranjeno - rekla je Vanja i nastavila:

- Pitala sam se kako ću ja sve moći. Ali sam nekako verovala, mnogo sam bila uporna, posvetila sam se samo tome. Inače, imala sam udes i pre toga. I od tad sam navukla neki strah vožnje kolima po snegu - rekla je pevačica.

foto: Printskrin /Instagram / vvsr

Vanja je otkrila kako su izgledali njeni napadi.

- Sva se preznojim i uplašim i molim da se smanji brzina, ako je potrebno. Najviše verujem sebi kad vozim. Ja sam recimo drhtala, imala sam par napada tih jačih. Jednom sam imala i u emisiji, ali to se nije videlo. U početku nisam znala šta je to, nisam mogla da dišem. Plašila sam se od padanja u nesvest. Više puta sam padala i baš mi je mučno iskustvo - navela je ona.

(Espreso.co.rs/ Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.