STRAVIČNA PORODIČNA TRAGEDIJA!Našoj pevačici OBA RODITELJA UMRLA od NAJTEŽE BOLESTI, A ONDA DOBILA JOŠ JEDAN UDARAC
Foto: Printscreen

AU!

STRAVIČNA PORODIČNA TRAGEDIJA!Našoj pevačici OBA RODITELJA UMRLA od NAJTEŽE BOLESTI, A ONDA DOBILA JOŠ JEDAN UDARAC

Saška Janković publici je postala poznata nakon učešća u "Prvom glasu Srbije", gde se izdvojila harizmom i anđeoskim glasom. Međutim, malo ko zna da se iza njenog širokog osmeha zapravo krije tužna priča.

Objavljeno:

Pre osam godina ostala je bez majke. Posle borbe sa bolešću njena majka, doktorka Mirjana Janković, preminula je u 48. godini. Njen otac, takođe doktor, Dobrica Janković preminuo je takođe od posledica opake bolesti u 52. godini. Njemu je posvetila i pesmu "Spavaj".

Nakon svega toga reklo bi se da je pronašla svoj mir, ali je sada objavila još jednu tužnu vest, da je raskinula veridbu.

Naime, Saška je istakla da se od producenta Marka Nikolića razišla početkom ove godine, a sve do sada nije se oglašavala.

- Svako je nastavio svojim izborima i putem, naravno sporazumno. I to je to. Raskinuli smo veridbu i nismo više zajedno - rekla je Saška.

Iako su mnogi na ovu ljubav polagali velike nade, kraj je ipak bio neminovan. Nakon što je preživela veliku tragediju kada je ostala bez oba roditelja, mnogi su mislili da je Saška konačno pronašla svoj mir, međutim istina se pokazala u drugačijem svetlu...

- Svi ljudi na ovom svetu teško podnose te stvari. Smatram da sam radom na sebi svih ovih godina postigla da živim sa tim. Ne može to da se dobro ili loše podnosi. To je teška, pa je teška stvar. Jednostavno, ne znam šta me sutra očekuje - iskreno je rekla pevačica.

Da je njihovoj ljubavi kraj, moglo se naslutiti i putem Saškine "Instagram" objave u kojoj je napisala da nikada ni zbog koga ne treba spuštati kriterijume.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.