11 naših zvezda sa kojima se JK redovno šamara! Sukob br 5 nas je sve doveo do suza! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Skandal diva!

11 naših zvezda sa kojima se JK redovno šamara! Sukob br 5 nas je sve doveo do suza! (FOTO)

Kad se pogleda ova lista, stiče se utisak da nema zvezde sa kojom JK nije razmenjivala vatru! Međutim, jedan sukob je zasmejavao celu naciju!
Objavljeno:

Naša najpopularnija pevačica je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku. Ona često komentariše ostale kolege, još češće to radi javno, te je sasvim logično da je u svađi, ili je makar nekada bila, sa polovinom ljudi sa našeg estradnog neba. OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Mala od skandala nije ovu laskavu titulu ponela za džabe, a ovo su neki od najvećih stradnih svađa u koje je baš ona umešala prste.

Bahato: Ovo je Duško poklonio JK za rođ! Prevazilazi granice razuma i srpsku decenijsku platu (FOTO) 1. JK i Ceca

foto: Printscreen/ Instagram

Kada se Karleuša tek pojavila na našoj javnoj sceni ona i Ceca su bile skoro pa drugarice. Čak je Ceca jednom prilikom izjavila kako u Karleuši vidi buduću veliku zvezdu. Međutim, oštar jezik, kakav JK ima nije joj omogućio dugotrajno prijateljstvo sa starijom koleginicom.

foto: Printskrin / Instagram / Jelena Karleuša

Karleuša je jednom prilikom rekla kako su sve pevačice kurve i kako je najbitnije da pevačica zna kako da se dobro "unovči". Iz nekog razloga, Ceca se na ove Karleušine reči osetila prozvanom te su njih dve postale zaklete protivnice između kojih rat i dan danas traje.

2. JK i Veljko

foto: Printscreen/Instagram/vr_arktigar

Izgleda da se sukob Cece i Karleuše prenosi i na njihovu decu. Na portalu Ask.fm Veljko je odgovarao na pitanja vezana za Karleušu. Kao pravi mamin dečko, on je stao u odbranu Cece koja je dama nasuprot samoproklamovanoj Divi koja, prema njegovim rečima, ne ume ni dve pristojne da smisli, a kamo li da peva.

Sukob se nastavio i na ostalim društvenim mrežama. Karleuša se pitala da li postoji neko sredstvo za borbu protiv Ražnatovića, poput nekog preparata za bube, dok je Veljko na slici na kojoj je Karleuša bila sa ćerkicama napisao "Jedi govna".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.