MRAČNA PROŠLOST IVANE ŠAŠIĆ LEDI KRV U ŽILAMA! Oženjeni LJUBAVNIK je ostavio sa dvoje dece, PREVARIO JE!
Foto: Printscreen

ŠOK!

MRAČNA PROŠLOST IVANE ŠAŠIĆ LEDI KRV U ŽILAMA! Oženjeni LJUBAVNIK je ostavio sa dvoje dece, PREVARIO JE!

Ivana Šašić pre tri godine udala se za menadžera Bojana Simića sa kojim će, kako sama kaže, ostati do kraja života. Kako piše novi STAR, on i njegova majka preuzeli su brigu o Ivaninim sinovima Srđanu i Nikoli, dok je ona u Zadruzi.

Objavljeno:

„Obećavao joj brak, a onda se vratio ženi u Austriju!“

foto: Facebook/ivana.sasicdrugiprofil

Međutim, malo ko zna da je pevačicu otac dece napustio dok su oni još bili bebe i da za njih nije pitao, što nju i dan danas boli! Ivana je rodila decu jednom uglednom austrijskom biznismenu srpskog porekla koji je dvadesetak godina stariji od nje. Ona je bila ludo zaljubljena njega, ali nisu mogli da se venčaju jer je on oženjen i iz tog braka ima odraslu decu. Milioner joj je godinama obećavao da će se razvesti, ali se to nije desilo i na kraju je ostavio i Ivanu i svoje sinove.

– On joj je više puta obećavao da će se venčati i da će živeti kao srećna porodica. Kad su se razišli, Ivana se sa sinovima iz Beograda vratila u Šabac. Krvnički je radila da bi njima obezbedila normalno detinjstvo, zbog toga je bila i ušla na Farmu. Ona je razočarana u bivšeg partnera i boli je što ne haje za decu. Sreća, započela je vezu sa Bojanom, koji iz prvog braka ima sina, on se na samom početku vrlo zaštitnički postavio prema njoj i deci i tada je kupio, kada je videla da ga sinovi gledaju kao oca i da se on tako i ponaša prema njima – kaže izvor i dodaje:

– Ivana obožava i svekrvu, koja na njene sinove gleda kao da su joj unuci i oni su jako vezani za nju, zovu je čak baka. Dečaci su sada sa Bojanom i njegovom mamom i oni brinu o njima, zbog čega je Ivana spokojna jer zna da su na sigurnom. To nije bio slučaj kada je bila na Farmi, jer su oni tada ostali kod njenih roditelja koji su straiji i bolešljivi, pa se pribojavala kako se snalaze! – ispričao je izvor.

foto: Damir Dervišagić

– Moj suprug nije biološki otac mojim sinovima, ali on ostaje sa njima dok sam ja u rijalitiju. Time mi je pokazao ljubav i njegova majka će biti sa njima. Imam divnu svekrvu. Ovo su postupci kojima neko pokazuje koliko te poštuje i voli. Zahvalna sam Bogu na njima! – rekla je Ivana koju život nije mazio.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.