Šta se zaista dešava u kući Tošić-Karleuša: Ove stvari pokušavaju da sakriju od vas, a MI smo sve VIDELI i ZAPISALI!
Foto: Printscreen/Instagram/karleusastar

Gola istina

Šta se zaista dešava u kući Tošić-Karleuša: Ove stvari pokušavaju da sakriju od vas, a MI smo sve VIDELI i ZAPISALI!

Svi znamo da je Jelena Karleuša mag kada su u pitanju mediji, marketing i plasiranje luksiznog života narodu
Objavljeno:

Naime, kako saznajemo od našeg izvora koji je bio na licu mesta, ekipa novinara iz magazina Puls radila je intervju "Na kafi kod" sa Jelenom Karleušom, kod nje kući.

Od samog početka sve je počelo falš:

"Nije im ni kafu skuvala jer ne zna da je skuva, donela je samo fensi prazne šoljice kako bi je fotograf slikao", počeo je priču naš izvor.

foto: News1

Kuća je bila puna, devojčice su bile tu, Duško koji je potpuno nezainteresovano gledao fudbal na tv-u, ne obazirući se na novinare i haos koji se dešavao svuda naokolo.

"Kada se pojavila Divna na vratima, onda je krenuo šou. I pored toga što je donela brdo hrane, Duško je bez blama otišao do frižidera, uzeo šerpu i jeo iz nje, a onda zalio jogurtom direktno iz tetrapaka, dok je Jelena urlala kako je nepristojan i kako se to ponaša pred novinarima. Verujte, uopšte se nije tangirao", nastavio je izvor i dodao kako su uspeli i da se posvađaju:

"U to vreme aktuelna je bila priča kako će Jelena i Duško usvojiti dete, kada je ona to počela da priča novinarima, Duško je samo uskočio sa izjavom

"E nećeš dok sam ja živ! Kakvo crno usvajanje?"

Bio je besan, to je jedina stvar koja ga je baš pogodila, a kao što možete da primetite usvajanje se nikada nije ni dogodilo", zaključio je.

foto: News1
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.