PROCURILO, NAJBOLJI ESTRADNI FRAJER POSTAJE OTAC: Devojka Saše Kovačevića u drugom stanju?!
Foto: Printscreen/Instagram/sashakovacevic

Stižu rode!

PROCURILO, NAJBOLJI ESTRADNI FRAJER POSTAJE OTAC: Devojka Saše Kovačevića u drugom stanju?!

Od kada se prvi put pojavio u javnosti sa devojkom Zoranom Tasovac, pevač Saša Kovačević ne štedi komplimente na račun svoje izabranice.

Objavljeno:

On je priznao da mu je devojka bila najveća podrška do sada u svemu što se dešavalo i svim problemima koje je imao, ali i da je ona glavni krivac za to što se malo ugojio.

Međutim, izgleda da je došlo vreme da mu pomogne da smrša i to tako što će imati najlepše obaveze na svetu, jer će uskoro postati otac!

Naime, njegova izabranica Zorana posetila je jednu privatnu kliniku gde je želela da uradi kompletne analize, koje inače redovno radi kod njih.

- Zorana je stigla popodne, ali je nismo odmah prepoznali, sve dok nam koleginca nije rekla o kome se radi. Ona se doktorki žalila na jutarnju mučninu, pa je dobila nalog da uradi sve analize, između ostalog i da proveri da nije trudna putem testa krvi koji se pokazao odlčno, jer se vrlo lako vidi da li ste u drugom stanju - rekao je dobro upućen izvor sa klinike koju je Sašina devojka posetila.

You are so beautiful to me, can’t you see...!? ❤️

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on

Da bi mu uloga oca odgovara mnogi su potvrdili, pre svega zbog odnosa koji ima prema ćerki svoje izabranic, jer Iskru obožava kao da je njegovo rođeno dete.

- Ponašam se kao pravi otac prema njoj, u svakom smislu. Ne vodim je baš u šoping, za to je zaslužna mama, ali mi ništa nije teško – rekao je Saša u jednom intervjuu.

Svi se iskreno nadaju da će rezultati testa biti pozitivni i da će se celoj porodici ostvariti velika želja da Saša dobije dete, a pevač je i sam nedavno priznao da je spreman za ulogu oca.

- Odavno sam spreman da postanem otac i biću najsrećniji kada se to bude i desilo - rekao je Saša.

-Rezultati testova se čekaju, naravno ukoliko su pozitivni ona će biti upućena na dalje analize. Iskreno se nadamo da će ih se ispuniti želja da se ostvare kao roditelji, jer zaista verujemo da će biti najsrećniji kada to čuju. Mi smo već ovde pričale o tome, jer nam je Saša izuzetno simpatičan, pa smo se kladile u čijom smeni ćemo saznati srećne vesti ukoliko do toga dođe - otkrio je izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Glas javnosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.