GLUMAC TEŠKO DIŠE! Ivanu Bekjarevu se pogoršalo zdravstveno stanje, HITNO PREBAČEN NA INFEKTIVNU KLINIKU!
Foto: Wikimedia

tužno!

GLUMAC TEŠKO DIŠE! Ivanu Bekjarevu se pogoršalo zdravstveno stanje, HITNO PREBAČEN NA INFEKTIVNU KLINIKU!

Ivanu Bekjarevu, koji se pre 11 dana zarazio koronom, pogoršalo se zdravstveno stanje, pa je premešten na Infektivnu kliniku. Glumac je jedva smogao snage da za Informer kaže nekoliko rečenica.

Objavljeno:

"Bole me pluća i teško dišem, užasno se osećam".

foto: Printscreen

Bole me pluća i teško dišem, užasno se osećam. Danima sam na Infektivnoj klinici i ne znam kada ću da izađem. Jedva govorim, moram da se odmaram. Nisam ništa bolje - kaže Bekjarev.

Glumac je saznao da je pozitivan na kovid-19 dok je snimao film "Bilo jednom u Srbiji", zbog čega je odmah napustio set. Na početku se, kako je rekao, osećao dobro.

- Trenutno sam na infuziji i nemam nikakve simptome. Pre nekoliko dana sam saznao da sam pozitivan na virus i odmah sam prekinuo snimanje filma. Nadam se da će sve proći dobro, da će me uskoro pustiti kući i da ćemo moći da nastavimo sa radom na filmu - rekao je tada glumac i dodao:

- Verovatno da će se testirati Sloboda Mićalović, ali i ostale moje kolege sa kojima radim na filmu, sa kojima sam bio u kontaktu. Iskreno, ne znam previše detalja oko toga, nadam se samo da su svi dobro.

Od koronavirusa trenutno se leče i njegove kolege Anđelka Prpić, Nela Mihailović, Milica Milša, Suzana Petričević, Vesna Čipčić i reditelj Srdan Golubović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Infomer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.