OTKRIVAMO STANIJIN ISKAZ SA SASLUŠANJA IZ POLICIJE: Pomirila se sa Kristijanom a spremala mu SAČEKUŠU ispred suda!
Foto: Printscreen

ŠOK!

OTKRIVAMO STANIJIN ISKAZ SA SASLUŠANJA IZ POLICIJE: Pomirila se sa Kristijanom a spremala mu SAČEKUŠU ispred suda!

Stanija Dobrojević pre dva dana našla se oči u oči s Kristijanom Golubovićem na suđenju u Rumi, a, kako smo ekskluzivno saznali, ona je u iskazu rekla da je jedva uspela da spreči dedu da ne naudi Goluboviću.

Objavljeno:

Kako Srpski telegraf saznaje, Dobrojevićeva je na sudu rekla da je bukvalno shvatila Kristijanovu pretnju da će je ubiti i nauditi njenoj porodici, te da ga je zbog toga krivično gonila.

- Ja sam se 16. 9. 2020. godine nalazila u Americi i uživo sam pratila rijaliti "Zadruga 4". Pošto sam i ja bila deo tog rijalitija, poznajem mnoge učesnike, kao i osumnjičenog Kristijana Golubovića, s kojim sam odranije došla u neku vrstu sukoba na društvenim mrežama. Prilikom direktnog emitovanja čula sam šta je osumnjičeni izjavio, da će me ubiti, lično ili preko njegovih ljudi ukoliko mu se ne izvinim. Ove pretnje sam u tom trenutku shvatila ozbiljno i bukvalno sam bila prestravljena. Ja sam osetila zabrinutost za ličnu bezbednost i bezbednost članova moje porodice. Iz tog razloga putem svog advokata podnela sam krivičnu prijavu vama - rekla je Dobrojevićeva u sudu u Rumi i dodala:

foto: Printscreen

- Ja se trenutno ne osećam ugroženo i ne strahujem od osumnjičenog zato što smo se 3. 11. 2020. pomirili u emisiji "Amidži šou". Tom prilikom mi je osumnjičeni predočio da ove pretnje nije uputio u ozbiljnoj nameri i da je sve bilo u sklopu rijaliti-programa, odnosno podizanja rejtinga. Ja sam ovo objašnjenje osumnjičenog prihvatila, mada mene nije niko obavestio da je ovo deo scenarija, te sam iz tog razloga te pretnje ozbiljno shvatila.

Kako se dalje saznaje, Stanija je pred sudom priznala da je bila ispred suda u oktobru, kada je Kristijan prvi put bio saslušavan, te je navela razlog zbog kojeg je bila prisutna:

foto: printscreen

- Tačno je da sam ja dana 23. 10. 2020. godine svojim automobilom došla ispred zgrade Osnovnog suda u Rumi u vreme kada je bilo zakazano saslušanje osumnjičenog zato što sam od članova porodice obaveštena da moj deda, koji se i sam veoma uzrujao zbog ovih pretnji, planira da osumnjičenog sačeka ispred zgrade da bi se objasnili. Ja sam došla u nameri da sprečim da problem postane još veći.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.