DARIA STANOJEVIĆ ZA ESPRESO: Ne kajem se što sam se zbog porodice povukla sa estrade!
Foto: Privatna arhiva

Životna priča!

DARIA STANOJEVIĆ ZA ESPRESO: Ne kajem se što sam se zbog porodice povukla sa estrade!

Daria Stanojević je pre nekoliko godina bila jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije. Međutim, zbog toga što se u međuvremenu udala i što je dobila dvoje dece, ona je odlučila da se povuče sa muzičke scene. Daria je nekada živela u Beogradu, a sada je njeno prebivalište u Subotici.

Objavljeno:

Nas je zanimalo da li se ona nekada pokajala zbog toga što je zbog porodice potpuno zapostavila svoju muzičku karijeru.

– Nikada, nijednog trenutka se nisam pokajala jer je moj život pravi smisao dobio tek kada sam postala majka. Uvek sam govorila da bih i karijeru i sve žrtvovala zbog porodice i na kraju je tako i bilo. Od onih sam majki koje ne bi mogle da zamisle da odu na put u četvrtak i vrate se u nedelju ili ponedeljak kući, kao što mi se često dešavalo dok sam intezivno nastupala - rekla je Daria za Espreso.co.rs.

foto: Privatna arhiva

Koliko ti je bilo teško da prihvatiš da se iz Beograda preseliš u Suboticu?

– U Subotici je život miran i dosta usporeniji nego u Beogradu, što mi i odgovara od kada imam decu. Svojom prednošću smatram to šta sam odrasla u manjem gradu Priboju i imala predivno detinjstvo, pa mislim da je i za moju decu bolje da odrastaju u mirnijoj i manjoj sredini. A nije mi uopšte predstavljao problem to što ću posle 13 godina života u Beogradu, doći u Suboticu, jer smatram da naš je dom tamo gde nam je srce, gde imamo ljubav i mir, a to je porodica.

foto: Privatna arhiva

Epidemija virusa korona je unela nervozu u mnoge porodice. Je li krize unela nemir u tvoju porodicu?

– Korona je pogodila ceo svet i nikome nije svejedno zbog toga, uvek postoji briga za porodicu, najbliže, za one koje volimo, ali kada postoji ljubav, poštovanje i tolerancija između ljudi, posebno u braku, brige se onda lakše podnose i problemi se rešavaju, a da to ne utiče mngoo na porodicu i odnose u njoj - rekla nam je Daria na kraju razgovora.

Da podsetimo, Daria je sa suprugom Spasojem Vujovićem dobila dva sina - Branka i Uroša.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.