JEZIVE RANE ZBOG VELIKIH GRUDI, POTPUNO ISKASAPLJENA: Lepa plavuša MOLI ZA POMOĆ, mora na HITNU OPERACIJU! (FOTO)
Foto: Printscreen

veliki problem!

JEZIVE RANE ZBOG VELIKIH GRUDI, POTPUNO ISKASAPLJENA: Lepa plavuša MOLI ZA POMOĆ, mora na HITNU OPERACIJU! (FOTO)

Dok milioni žena i devojaka pate za većim grudima i podvrgavaju se operacijama povećanja poprsja, ima i onih koje muku muče sa prevelikim brojem grudnjaka. Jedna od njih je 19-godišnja Viki Rog iz Velike Britanije koja putem platforme za donacije “GoFundMe” pokušava da skupi novac za odlazak na operaciju smanjenja grudi.

Objavljeno:

Lepa i atraktivna plavuša napisala je kako od ranog pubertetskog perioda muku muči zbog bujnog poprsja. Ne može da se sagne i konstantno pije analgetike zbog bolova u kičmi koja zbog ogromnih grudi trpi veliko opterećenje.

– Odlazak u klub za mene je noćna mora, jer svi muškarci zure u moje grudi, nepristojno komentarišu moj izgled, a često i pokušavaju da me neprimereno dodiruju. Velike grudi su prokletstvo. Zbog njih imam loše držanje tela i bolove u vratu, a zbog grudnjaka imam posekotine, puca mi koža – opisuje Viki svoju agoniju uz fotografiju rana koje joj se stvaraju ispod grudi.

foto: Printscreen

Ona dodaje da je zbog prevelikih grudi trpela i vršnjačko nasilje:

– U školi su me godinama zvali „Velika S*sa Viki“, zbog čega sam stalno plakala. Kad ste jako mladi i kad vas vršnjaci etiketiraju na taj način, ne možete da uživate u odrastanju. Svaki put kad kupujem kupaći kostim moram da uzmima gornji deo sa ogromnim korpama. Ne mogu da idem u teretanu, ne mogu da se bavim sportom, jer mi težina grudi to onemogućava. Najgore je što me kičma stalno boli, što ne mogu da nosim grudnjak duže od nekoliko sati dnevno i što mi se tokom leta pojavljuju plikovi ispod grudi, pa mi se koža kida, puca i krvari – rekla je ona.

foto: Printscreen

Hirurški tretman smanjivanja grudi u Velikoj Britaniji može biti urađen o trošku fonda za zdravstveno osiguranje, ali je neophodno da pacijentkinja prođe čitav niz pregleda i dobije „milion“ potvrda da je ta intervencija zaista opravdana. Osim toga, lista čekanja je neverovatnih devet godina.

Zbog toga je Viki odlučila da skrati put, prikupi novac i čeka tri godine kraće. Toliko je potrebno da veliki broj lekarskih komisija odobri hiruršku intervenciju smanjenja grudi koje pacijentkinje same plaćaju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Platforma GoFundMe)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.