MLADA INFLUENSEKA JASNO STAVILA DO ZNANJA MUŠKOM POLU: Ne želim da se vezujem! Otkrila OVAJ razlog
Sara Stanković, Foto: Printscreen instagram

JUTJUB ZVEZDA

MLADA INFLUENSEKA JASNO STAVILA DO ZNANJA MUŠKOM POLU: Ne želim da se vezujem! Otkrila OVAJ razlog

Sara je govorila o svom emotivnom statusu karijeri i podršci

Objavljeno:

Sara Stanković je jedna od najpopularnijih influenserki i jutjuberki u Srbiji trenutno, iako ima smo 23 godine.

Ambiocizna, mlada, lepa i pre svega otvorena, Sara je govorila o svom emotivnom statusu, karijeri i podršci. Kako je jedno vreme živela u Francuskoj, Stankovićeva se prvo osvrće na to da li je “u tuđem dvorištu trava zelenija”.

– U inostranstvo sam otišla sa 18 godina. Samački život mi jeste teško pao zato što se nikada pre toga nisam odvajala od porodice, kao i navikavanje na novonastale obaveze pored fakulteta – kaže Sara.

Wake me up when I’m happy ?

Објава коју дели Sara Stankovic (@saraastankovic) дана

Kako si podnela to što si morala brzo da odeš iz Francuske i da li ti je prirasla srcu? Šta bi posebno izdvojila što ti se tamo dopada?

– Iako mi je bezbroj puta bilo užasno i osetila sam neku vrstu prezira prema toj državi, ipak mi je bilo teško kada sam morala da se vratim u Srbiju. Navika je čudo i na Francusku i benefite života u njoj sam navikla prilično brzo i vezala se za nju čvrsto.

Koliko ti smeta što te i dalje pojedini zovu “Leina sestra”? – Ne smeta mi, zasmejava me jer nema nikakvo značenje osim sto smo zaista sestre.

S obzirom na to da si veoma aktivna na društvenim mrežama, koja je Sara privatno najviše Sara Stanković, ona koju možemo videti na Instagramu ili Tviteru?

– Tviter Sara je Sara privatno, isključivo ta i nijedna druga.

Koja ti je omiljena boja? Da li je vremenom postala roze boja jer su te neki poredili sa barbikom?

Swipe for good luck ???

Објава коју дели Sara Stankovic (@saraastankovic) дана

– Omiljena boja mi je roze i ljubičasta. Roze zato sto je boja radosti, a ljubičasta zato što energiju zamišljam u toj boji. Mada, iskreno volim sve boje.

Kakav je trenutno tvoj emotivni status?

– Ako se odnosi na ljubavni život, moj emotivni status je nepostojeći i to me čini srećnom zato što nemam želju da se vezujem ili ulazim u nečiji život kao ni da snosim sve posledice koje dolaze sa tim.

Kako izgleda tvoj “savršeni muškarac” i da li možda postoji neko na javnoj sceni ko ti se dopada? – Na javnoj sceni mi se niko ne dopada, a ako govorimo o fizičkom izgledu koji meni nije toliko važan, onda bih izdvojila Miodraga Radonjića. Što se tiče karaktera, više me privlače izuzetno odlučni i psihički snažni muškarci. Takvi su najčešce i odani i ženama i prijateljima i to je sve sto mi je važno.

Ko ti je najveća podrška u životu? – Porodica je nešto što se kod mene podrazumeva, a osim toga bih spomenula prijatelje. Imam ih četvoro iako se sa nekima od njih ne viđam često zbog velike fizičke distance, oni su možda i razlog svega što danas jesam i svega sto danas mogu da budem.

Vidiš li sebe u budućnosti u inostranstvu ili ćeš ostati u Srbiji? – Vidim sebe u Italiji ili Francuskoj, mada nikad se ne zna, do sada su mi se neki planovi ipak izjalovili.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.