SVI PALI U NESVEST! Vesna Zmijanac kupila nekretninu od 250.000evra, a na OVE stvari je dala NEVEROVATNE CIFRE!
Foto: Prinscreen

auuu bre!

SVI PALI U NESVEST! Vesna Zmijanac kupila nekretninu od 250.000evra, a na OVE stvari je dala NEVEROVATNE CIFRE!

Vesna Zmijanac navodno je iskeširala oko 250.000 evra za novi stan koji je kupila na Vračaru, u blizini Hrama Svetog Save.

Objavljeno:
foto: Printscreen Youtube

Vesna je navodno prodala stan koji je imala na Voždovcu i dodala još novca kako bi kupila veću nekretninu, piše "Hit Informer".

Kako se dalje navodi, pevačica je želela da nađe stan sa velikom terasom jer ne podnosi zatvoren prostor.

- Zbog toga je ranije svaki čas bila na Bukulji, gde ima svoj raj. lpak, često je potrebna ćerki Nikoliji u Beogradu, pa je odlučila da u glavnom gradu sebi napravi oazu mira - kaže izvor blizak pevačici za pomenuti list.

foto: Printscreen

On dodaje da je Vesnu na kraju stan izašao navodno čak 250.000 evra.

- Pošto je sve platila u kešu, dobila je i popust, međutim, ona je potpuno renovirala stan. Kupila je skup nameštaj, ugrađivala je neke skupocene lustere, tako da je sve na kraju izašlo 250.000 evra. Ali ona ne žali ni dinara - dodao je izvor.

Pevačicina ćerka Nikolija je presrećna što se mama doselila u njen komšiluk i redovno Vesni ostavlja unuku Reu na čuvanje.

- Ona je ranije imala dadilju, koja je brinula o maloj, a kako sada gotovo i da ne radi, Relja i ona se sami brinu o ćerkici. Zato joj je odlično došlo to što se Vesna preselila na Vračar. Baba i unuka su stalno zajedno. Obilaze parkove, kafiće, igraonice... Uživaju! Skoro celo leto je Rea bila kod nje na Bukulji, a sada su zajedno u Beogradu. Vesna uživa kada je sa njom. Ume često da kaže da sa Nikolijom zbog posla nije provodila mnogo vremena, ali da sa njenom ćerkom sada sve nadoknađuje sve - završio je izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Hit Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.