POZNATI SRPSKI PEVAČ BESAN NA SEBE! Priznao da je GLUP, a razlog je SKANDALOZAN!
Foto: Printscreen

AU

POZNATI SRPSKI PEVAČ BESAN NA SEBE! Priznao da je GLUP, a razlog je SKANDALOZAN!

- Priznajem, mnogo sam ispao glup što nisam plaćao reklamu kao većina kolega, sada bi ovo imalo barem 20 miliona - napisao je on u svom Insta storiju, pa dodao da je uprkos pregledima kojima on lično nije zadovoljan, njegova numera ,,Fuccboi" najjača trep pesma iz 2018. godine. Ova stvar sada ima deset miliona pregleda

Objavljeno:

Jedan od najpopularnijih trepera na sceni se požalio svojim fanovima na grešku koju je napravio kada je u pitanju njegova muzika.

Naime, Branko Kljajić poznatiji kao Fox, jedan je od najtraženijih trep faca, kako kod nas, tako i u regionu, a pregledi na njegovim numerama na Youtube platformi broje i po nekoliko miliona pregleda.

Međutim, ovaj put Branko je izrazio nezadovoljstvo kada su u pitanju brojke na njegovim pesmama.

foto: Printscreen

- Priznajem, mnogo sam ispao glup što nisam plaćao reklamu kao većina kolega, sada bi ovo imalo barem 20 miliona - napisao je on u svom Insta storiju, pa dodao da je uprkos pregledima kojima on lično nije zadovoljan, njegova numera ,,Fuccboi" najjača trep pesma iz 2018. godine. Ova stvar sada ima deset miliona pregleda.

Podsećamo, on je ovog leta izdao mini album ,,Big drip" koji je napravio u saradnji sa DJ Shonetom, a na kom je gostovao i Vlada Matović za numeru ,,Adrenalin", a u rekordnom periodu je ova numera, kao i ceo album postao omiljeni kod publike, te sada ceo projekat broji više miliona pregleda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.