BIO JE OMILJENI DEČAK U PINKOVIM ZVEZDICAMA, A SADA JE PORASTAO! Prošlo je 5 godina i izgleda OVAKO!
Foto: Espreso.co.rs

PROMENA

BIO JE OMILJENI DEČAK U PINKOVIM ZVEZDICAMA, A SADA JE PORASTAO! Prošlo je 5 godina i izgleda OVAKO!

Prošle godine izdao je i svoj singl "Si odiš ti", koji je na Jutjubu pobrao samo pozitivne komentare, a reakcije ne izostaju ni kada je u pitanju njegov fizički izgled. Trajče se znatno promenio za pet godina, otkako je završio svoje učešće u prvim "Pinkovim zvezdicama", i stasao u markantnog mladića

Objavljeno:

Prva sezona "Pinkovih zvezdica" iznedrila je brojne muzičke talente u čijim su maestralnim izvedbama domaćih i stranih pop-rok hitova uživali milioni gledalaca širom Balkana, a jedan od najzapaženijih bio je talentovani dečak iz Makedonije Trajče Gorgiev.

Važio je i za jednog od najvećih favorita, o čemu svedoči i njegov plasman u velelepnom superfinalu "Pinkovih zvezdica" održanom jula 2015. godine. Pobedu je odnela maestralna Marija Serdar, dok je Trajče osvojio fantastično drugo mesto.

Trajče danas ima devetnaest godina i i dalje živi u rodnoj Strumici. Očekivano, i dalje se bavi muzikom, koja je njegova najveća ljubav, te redovno s publikom na društvenim mrežama deli obrade kako domaćih, tako i stranih pesama različitih žanrova, koje iznova oduševljavaju sve koji ga prate.

Prošle godine izdao je i svoj singl "Si odiš ti", koji je na Jutjubu pobrao samo pozitivne komentare, a reakcije ne izostaju ni kada je u pitanju njegov fizički izgled. Trajče se znatno promenio za pet godina, otkako je završio svoje učešće u prvim "Pinkovim zvezdicama", i stasao u markantnog mladića.

?

Објава коју дели TRAJCE GORGIEV (@trajcegorgievofficial) дана

Bonus video:

(Espreso.co.rs Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.