PRVI PUT NAKON OTKAZA OGLASIO SE I ŽELJKO JOKSIMOVIĆ! Imao je bitnu PORUKU, pomenuo i Jovanu!
Foto: Printscreen

au!

PRVI PUT NAKON OTKAZA OGLASIO SE I ŽELJKO JOKSIMOVIĆ! Imao je bitnu PORUKU, pomenuo i Jovanu!

Željko Joksimović nedavno je, kako su pisali domaći mediji, zaposlio suprugu Jovanu Joksimović na svojoj televiziji, nakon što je voditeljka dobila otkaz na televiziji Prva.

Objavljeno:

O Jovaninom odlasku sa Prve se i dalje priča, pa je iŽeljko prokomentarisao ovu nezaobilaznu temu koja bračni par i dalje svuda prati.

foto: Printscreen/Instagram/ovanamac

"Dosta se pisalo, a Jovana je pritom imala samo jednu sveobuhvatnu pisanu izjavu, na koju ne bih mogao ništa da dodam", rekao je Željko povodom Jovaninog angažmana na njegovoj televiziji.

Osim što smatra da je njegova supruga profesionalac u svom poslu, Željko je otkrio i da li joj je dao neki savet u vezi sa time.

"Da savetujem Jovanu o poslu koji zna, ubeđen sam, najbolje u ovoj zemlji, nikada nisam ni probao. I nisam joj savetnik, muž sam joj. Što znači da sam tu za nju šta god da odluči, baš kao što je i ona uvek tu za mene. Podrška i ljubav su često važnije od saveta i trudim se da se držim toga", rekao je pevač.

Obzirom na trenutnu situaciju u zemlji i u svetu, i Željko je zbog korona virusa sprečen da nastupa, kao i njegove kolege, a kaže da mu je korona donenela i oduzela - sve i ništa.

"Sve kada je reč o onom spoljašnjem, ništa kada je reč o onom unutrašnjem. Verujem u tezu jednog mog prijatelja po kojoj je sva sloboda u nama, bez obzira na okolnosti, okruženje, pandemiju. I trudim se da živim tako. S ljudima koje volim, s muzikom koju stvaram, s prijateljima koji mi znače. I to je ono na šta mogu da utičem i što ne može, osim fizički, niko da mi uzme. Sve ostalo, kako da vam kažem, verujem u Boga. To je sve", zaključio je pevač koji osim što je maksimalno posvećem radu i stvaranju dobrog programa za svoje tri televizije, predan je i pisanju muzike, naročito za film o Tomi Zdravkoviću.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.