SE*SI HRVATICA OTKRILA NEVEROVATNU ISPOVEST: Patila sam zbog Srbina, presavršen je...
Foto: Printscreen/Instagram

iskreno!

SE*SI HRVATICA OTKRILA NEVEROVATNU ISPOVEST: Patila sam zbog Srbina, presavršen je...

Prva je Hrvatica ikada koja se plasirala u finale showa Zvezde Granda, gde ju je s 12 maksimalnih bodova podržala naša pevačica Nina Badrić, a Hana je otkrila koji ju Srbin najviše oduševljava.

Objavljeno:

Mlada hrvatska pevačica Hana Mašić, koja je popularnost stekla kada se pojavila u srpskom glazbenom showu Zvezde Granda priznala je da voli Beograd zato što je ovde više provoda nego u Hrvatskoj, a uz to je našla i dečka. Ipak, tiha patnja joj je bio slavni Srbin.

foto: instagramscreen

- Svako ima simpatiju i moja je dugo biofudbaler Luka Jović - priznala je Hana pa dodala: - On je meni presavršen muškarac u svakom pogledu.

- On je meni presavršen muškarac u svakom pogledu.

??

A post shared by Hana Masic (@officiallyhana) on

Hrvatska pevačica je potom otkrila za čime žali:

- Ne stidim se priznati da mi je on bio tiha patnja, ali nisu nam se putevi spojili. Sigurna sam da bi to bila veza puna ludila i strasti - kaže pa dodaje što bi mu pevala da je njen:

- Pevala bih mu što god poželi, no on je ipak po drugi puta postao otac i njemu i Sofiji želim sreću. Ko mi je kriv što nisam bila upornija... - zaključila je domaća lepotica.

Ja svojim morem plovim, putujem..?

A post shared by Hana Masic (@officiallyhana) on

Inače, zagrebačka pevačica veliki je ljubitelj mode pa je se često može videti u kreacijama i brendovima koje hvale i prestižni modni časopisi poput Voguea i Harper's Bazaara.

Prva je Hrvatica ikada koja se plasirala u finale showa Zvezde Granda, gde ju je s 12 maksimalnih bodova podržala naša pevačica Nina Badrić, koja Hanin talent poznaje od ranije jer se Hana pevanjem počela baviti u zagrebačkom zboru Zvezdice, baš kao i Nina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.