VELIKI INCIDENT IZMEĐU NAŠE GLUMICE I NJENOG BIVŠEG MUŽA: Zbog dece sačuvala živu glavu, OSUĐEN NA PRITVOR!
Foto: Preentscren/RTV Pink

Grozota!

VELIKI INCIDENT IZMEĐU NAŠE GLUMICE I NJENOG BIVŠEG MUŽA: Zbog dece sačuvala živu glavu, OSUĐEN NA PRITVOR!

Baletan Goran Stanić progovorio je o incidentu koji se pre pet godina dogodio između njega i njegove bivše supruge, glumice Mine Lazarević.

Objavljeno: 12:23h

Kako su mediji pisali te 2015. godine, nakon svađe supružnika navodno je došlo do fizičkog nasilja nad glumicom, a Stanić je, kako se pisalo, besan tada zapucao iz automatske puške, i susedi su i pozvali policiju.

- Ćutao sam pet godina zbog dece. Ona je sada počela ponovo da preteruje i priča o nasilju koje se nije desilo. Kad sam završio u Centralnom zatvoru, mesec dana je trajala istraga i tužilaštvo mi je tada ponudilo nagodbu. Ponudili su mi da u zamenu za smanjenje kazne zbog posedovanja oružja priznam da sam verbalno napao suprugu - kaže sada Goran za "Kurir".

foto: Printscreen/K1

Solista baleta Narodnog pozorišta u Beogradu naveo je da je danas u korektnim odnosima s bivšim suprugom.

- Osuđen sam na godinu dana kućnog zatvora. Mina i ja danas imamo normalan odnos i dogovaramo se oko dece. Nije mi jasno što me i dalje razvlači po medijima. Našli su mi oružje i to neću da poreknem. Platio sam za svoju grešku. Naravno da nisam pucao na nju, niti sam je udario - tvrdi Goran.

Goran kaže da nije krivac za krah njihovog braka, ali da o toj temi neće sada da govori.

- Zašto bi meni uopšte ponudili nagodbu ukoliko su imali čvrste dokaze? Danas bih, da je sve tako kako se piše, verovatno sedeo u zatvoru. S mojim hobijem i oružjem je gotovo. Naučio sam dobro tu lekciju - tvrdi Stanić.

Lazarevićeva i Stanić venčali su se 2008. godine i imaju dvoje dece, koja nisu bili u stanu kada se incident dogodio. Glumica ima i sina iz prvog braka.

- Mina treba u medijima da priča o svom poslu, ulogama... Ona je odlična glumica - rekao je za pomenuti medij Goran.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.