Tragedija! Lekari nisi mogli ništa: Devojka koju je pijanac udario kolima na certu Graša... (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

UŽAS!

Tragedija! Lekari nisi mogli ništa: Devojka koju je pijanac udario kolima na certu Graša... (FOTO)

Tokom koncerta Petra Graše na Tisnom, nekoliko desetina metara od bine dogodila se saobraćajna nesreća a automobil je uleteo u publiku
Objavljeno: 12:30h

Zagrepčanki (40) na koju je automobilom naleteo pijani 36-godišnjak u šibenskoj bolnici obavljena je revizija amputirane noge.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Doktori su sanirali tešku telesnu povredu i žena je sad pri svesti i stabilno, rekli su na anesteziologiji na Sektoru intenzivne nege Opšte bolnice Šibenik Danči Mihovilčević.

Užas: Pijan autom uleteo u publiku na koncertu Petra Graša: U kritičnom stanju... (FOTO)

foto: Damir Dervišagić

- Dakle, pacijentinju su u bolnicu dovezli s već amuptiranom nogom. I na drugoj nozi je pretrpela povrede koje su takođe sanirane. Povrede nogu su uvek komplikovane i izgubi se jako puno krvi. Žena može da komunicira s doktorima, ali je još u stanju šoka, kaže Danči Mihovilčević.

Podsetimo, na dve Zagrepčanke je sinoć oko ponoći i 11 minuta u Tisnom naleteo pijani 36-godišnjak u Opelu Astra, šibenskih tablica, dok su sedele na zidiću od jugobrana i pratile koncert Đanija Stipanićeva i Petra Graša.

Automobil je doleteo velikom brzinom i prema pričama Tišnjana koji su sinoć bili tamo, izgleda da ga je zanelo, pa je pokušao da izbegne da se sudari s drugim vozilom i okrenuo na drugu stranu i naleteo na Zagrepčanke. Druga Zagrepćanka (47) lakše je povređena.

(Espreso.co.rs / Šibenik.in)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.