USPEŠAN BIZNISMEN I NIJE LJUBITELJ MEDIJA: Ovaj macan je suprug Lene Kovačević, koga ljubomorno čuva od javnosti!
Foto: Andreja Damjanović

Brutalan frajer!

USPEŠAN BIZNISMEN I NIJE LJUBITELJ MEDIJA: Ovaj macan je suprug Lene Kovačević, koga ljubomorno čuva od javnosti!

Iako je već devet godina u skladnom braku sa suprugom Veljkom Brčinom, pevačica Lena Kovačević nikada svoju jaču polovinu ne eksponira u javnosti.

Objavljeno:

Lena je poznata po tome da otvoreno govori o svim temama, vrlo je ažurna na društvenim mrežama, ali izgleda da svoju intimu uspešno čuva od svih radoznalih pogleda.

Međutim, ono što je oduvek intrigiralo javnost jeste da se Lena nikad u javnosti ili na nekom svečanom događaju nije pojavila u društvu supruga.

Šarmantna pevačica otkrila je jednom prilikom i koji je razlog tome. Veljko zapravo nije ljubitelj "crvenog tepiha, premijera, koktela" i sličnog što njen posao čini.

foto: Damir Dervišagić

Pevačica ističe da je sa time i više nego u redu, jer joj je "čitava muška loza" upravo takva, pa joj to nije bilo iznenađenje.

- Moj otac, iako se bavi čime se bavi, nikad nije bio veliki ljubitelj crvenog tepiha, premijere, koktela... Imam rođenog brata. Mnogo ljudi ne zna da imam brata, a mnogo sam ponosna i mnogo ga volim.... Nikad ga ništa vezano za ovo čime se ja bavim nije zanimalo, tako da sam okružena muškarcima koji uopšte nisu, kao, "yeah, look at me!". Da se slikaju i sve. Tako da kad sam srela supruga meni je to potpuno bilo prirodno. Nikad ga nisam ni forsirala. Ima mesta gde ja nastupam pa on dođe, ali on je nastavak te moje muške loze koja je skromna - objasnila je kroz osmeh Lena jednom prilikom.

Veljko Brčin je uspešan biznismen, inače farmaceut po obrazovanju, a on i Lena imaju dva sina - starijeg Vuka dobili su 2012. godine, a 2015. na svet je stigao i mlađi naslednik Teodor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.