NATAŠA MILJKOVIĆ ISKRENO O RAZVODU SA GLUMCEM: Pomogao mi je da iznesem kutije, poljubio, a ja sam htela da VRIŠTIM
Foto: Stefan Jokić, Aleksandar Jovanović Cile

BOLAN RASTANAK

NATAŠA MILJKOVIĆ ISKRENO O RAZVODU SA GLUMCEM: Pomogao mi je da iznesem kutije, poljubio, a ja sam htela da VRIŠTIM

Bivši supružnici voditeljka Nataša Miljković i glumac Srđan Timarov ostali su najbolji prijatelji i nakon što su odlučili da više ne žive i zajedno i rastanu se, te su sada progovorili o tome.

Objavljeno:

- U našem slučaju bilo je bola tuge, preispitivanja, pitanja da je on u pravu ili ja... da je bilo ega verovatno bi sve bilo drugačije. Vraćamo se na to da ne možeš ego da staviš ispred ljubavi koja je bila velika i onog najvrednijeg što je iz te ljubavi proizišlo - deteta. Postoji trenutak koji nikada neću zaboraviti, to je onaj kad se iseljavam iz našeg stana. Srđan mi je pomogao da kutije sa stvarima donesem do mog stana, a onda me je poljubio u obraz i rekao: "Ti si mnogo dobar čovek". Oboje smo slomljeni, a ja ulazim u stan i dođe mi da vrištim - započela je Nataša je za "Hello", a onda Srđan otkrio zašto ju je toliko zavoleo:

- Natašu sam zavoleo ne samo zato što je lepotica, što je očigledno, već što je možda veća lepota njenog bića. Nju je nemoguće ne voleti.

foto: Printscreen Instagram

Voditeljka je istakla da iako im brak nije uspeo, njih dvoje su i posle razvoda uspeli da održe dobar odnos.

- Više nemam razloga da se ljutim na njega. Razlazom smo se možda spasili frustracija, nerazumevanja, posesivnosti... Ne znam u šta bi se naš brak pretvorio da smo ostali zajedno.

- Ljudi uglavnom misle da je svaka promena na gore, a ona često donese nešto dobro - dodao je Srđan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.