ANA ZAHTEVA DA JOJ RASTINI RODITELJI ODMAH DAJU PARE? Isplivala cela SKANDALČINA, pale i teške UVREDE!
Foto: Printscreen Instagram

OU

ANA ZAHTEVA DA JOJ RASTINI RODITELJI ODMAH DAJU PARE? Isplivala cela SKANDALČINA, pale i teške UVREDE!

– Njoj je sada najveća podrška njena majka Milijana, koja se bukvalno ne odvaja od njih, tako da i kada negde izlaze, idu sve tri, baka, mama i unuka. To pevačici puno znači jer su joj majka i brat oslonac u životu. Ana se čak sa prijateljima zeza i citira Rastu koji joj je rekao dok su bili zajedno da je ona primitivna jer pije samo alkohohol. Ona sad kaže da zbog posedovanja alkohola niko nije iza rešetaka, tako da će nastaviti da bude primitivna. Koliko znam, Ana i njegova porodica nisu u kontaktu, osim u vezi sa Tarom. I dok je Rasta bio na slobodi, primopredaja deteta se odvijala tako što bi se njegov vozač sastao sa Aninom dadiljom. Njih dvoje se nisu viđali – završava izvor

Objavljeno:

Otkako je početkom oktobra Stefan Đurić Rasta uhapšen zbog posedovanja veće količine opijata, od kojih je manji deo, tačnije 5 grama pronađen kod njega, a 600 grama u stanu, haos ne prestaje. Sa jedne strane Ana Nikolić, njegova bivša supruga sa kojom ima trogodišnju ćerku Taru strašno je besna na njega, a sa druge strane Rastina porodica koja se našla na stubu srama.

Roditelji, ali posebno majka koja radi kao redovni profesor na metodologiji naučnog istraživanja na Fakultetu za bezbednost, i dalje su u šoku.

foto: Printscreen / instagram

– Normalno je da roditelji potegnu sve moguće veze kako bi izbavili dete iz nevolje, nebitno šta su po struci, kopaće i rukama i nogama. Slađani je olakšavajuća okolnost što radi na takvom mestu, a neki od policajaca i inspektora bili su njeni đaci. Da sam na njenom mestu ja bih na sve načine pokušao da svom detetu olakšam boravak u pritvoru, ali ne znam da li ona to hoće. Rasti početkom sledećeg meseca ističe 30 dana pritvora i tada će se znati da li će biti podignuta optužnica ili će biti pušten – priča izvor i nastavlja:

– Rasta se za sada tereti da je pomenutu količinu skanka imao u posedu zbog preprodaje, dok je on tvrdi da je droga bila isključivo za ličnu upotrebu. Strašno je sta je taj dečko uradio svojim roditeljima. Oni su besprekorni ljudi, naučni radnici, a sad treba da se stide i odgovaraju na pitanja rodbine, komšija kolega zašto je njihov sin to uradio. Ne znam da li je Rasta ikada razmišljao da će ih obrukati, a sve su mu pružili u životu – ispričao je izvor blizak porodici Đurić.

Sa druge strane, Ana Nikolić kad je čula šta se desilo sa njenim bivšim mužem samo što šlog nije dobila.

– Ana je, narodski rečeno, popizdela. Njih dvoje imaju relaciju toplo- hladno, ali se trude da zbog ćerke koliko toliko budu u korektnim odnosima. Rekla je da ne može da veruje da je „indijanac“ pao na tako glup način. Svi znaju da je on uživalac marihuane, to se više puta videlo i na njegovim klipovima i nastupima, ali da zbog toga završi u zatvoru nije očekivala. Kaže, sreća pa je ćerka mala i ne ide u školu, jer bi je vršnjaci sigurno zadirkivali da joj je otac narkoman i zatvorenik. Ana se nada da će, bez obzira što je situacja vrlo loša neko od njegove familije nastaviti redovno da izmiruje alimentaciju za ćerku – otkriva izvor i dodaje:

foto: Printscreen

– Njoj je sada najveća podrška njena majka Milijana, koja se bukvalno ne odvaja od njih, tako da i kada negde izlaze, idu sve tri, baka, mama i unuka. To pevačici puno znači jer su joj majka i brat oslonac u životu. Ana se čak sa prijateljima zeza i citira Rastu koji joj je rekao dok su bili zajedno da je ona primitivna jer pije samo alkohohol. Ona sad kaže da zbog posedovanja alkohola niko nije iza rešetaka, tako da će nastaviti da bude primitivna. Koliko znam, Ana i njegova porodica nisu u kontaktu, osim u vezi sa Tarom. I dok je Rasta bio na slobodi, primopredaja deteta se odvijala tako što bi se njegov vozač sastao sa Aninom dadiljom. Njih dvoje se nisu viđali – završava izvor.

Podsetimo, mediji su preneli da je Ana posetila Rastu u Centralnom zatvoru, ali se susret preko stakla završio svađom i uvredama koje su pljuštale sa obe strane, pa su stražari prekinuli posetu. Međutim, pevačica je ovo demantovala.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Scandal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.