POSLE SKANDALA PRVI PUT PRED KAMERAMA: Ana Sević progovorila zašto više ne može da ćuti!
Ana Sević, Foto: printscreen

PROGOVORILA

POSLE SKANDALA PRVI PUT PRED KAMERAMA: Ana Sević progovorila zašto više ne može da ćuti!

Ana je sada prvi put stala pred kamere i to u emisiji Ekskluzivno i otkrila sve o tome što joj se dešava u njenom životu

Objavljeno: 15:34h

Pevačica Ana Sević trenutno je u osmom mesecu trudnoće, a ovih dana našla se u žiži javnosti zbog toga što je njen bivši suprug Darko Lazić izjavio da godinu dana nije video njihovu zajedničku ćerku, nakon čega je ona reagovala i tvrdila da to što njen bivši suprug govori nije istina.

foto: Printscreen Pink Premijera

Ana je, naime, sada prvi put stala pred kamere i to u emisiji "Ekskluzivno" i otkrila sve o tome što joj se dešava u njenom životu.

Ja sam bila u Beogradu i bila sam kod Danijelovih roditelja, oni su u okolini Šapca. Nije on iz Crne Gore, ne znam zašto se tako pisalo. Trebala sam da obučem belo, ali desila se globalna epidemija, koja je poremetila sve planove - rekla je Ana, pa se osvrnula na situaciju sa bivšim suprugom:

foto: printscreen

- Znaš i sam da se nikada nisam bavila komentarisanjem stvari koje izlaze u medijima. Nije mi pozlilo, to je sve što mogu da kažem. - kratko i jasno je završila Ana, time stavivši tačku na brojne spekulacije koje su se plasirale u medijima o odnosu nje i bivšeg muža.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.