GLUMICA ISPRIČALA JEZIVE DETALJE IZ SVOG ŽIVOTA! Sa ovim se bori i DANAS, teško joj je!
Rastrzana sam u vrtlogu vremena koje današnje doba nudi i pruža. Tek kada uspostavimo ravnotežu, putanje će se same ukazati, Foto: printscreen

Porodica

GLUMICA ISPRIČALA JEZIVE DETALJE IZ SVOG ŽIVOTA! Sa ovim se bori i DANAS, teško joj je!

Glumica Milena Vasić u novoj seriji „Neki bolji ljudi“ koja se prikazuje na „Superstar“ televiziji tumači lik Marije, žene koja je razapeta između porodice, kućnih obaveza i karijere

Objavljeno:

Lepa glumica za „Super TV“ govori o deci i njihovom odrastanju, kao i o novom projektu „Neki novi ljudi“ na kom je iscrpno radila.

Glumica Milena Vasić u novoj seriji „Neki bolji ljudi“ koja se prikazuje na „Superstar“ televiziji tumači lik Marije, žene koja je razapeta između porodice, kućnih obaveza i karijere.

- Marija je predstavnik moje generacije u Srbiji danas, žena razapeta između porodice, kućnih obaveza i karijere. Večita tema osuda žene da li treba da ganja karijeru i da li zbog toga porodica trpi, kako sve to zapravo uskladiti. Porodica je danas u velikom izazovu. Žene su se okrenule meditaciji, religiji. Posećuju različite seminare, istražuju energiju i vibraciju, planinare i osvajaju vrhove. I to sve u želji da prodišu i sagledaju nove mogućnosti. Željne su uzbuđenja za razliku od muškaraca koji spavaju slatkim snom - govori Milena koja smatra da je slična situacija i kod nje privatno.

- Rastrzana sam u vrtlogu vremena koje današnje doba nudi i pruža. Tek kada uspostavimo ravnotežu, putanje će se same ukazati - kaže glumica koja ima troje dece: Nikolu, Lanu i Lava.

- Kada su moje dvoje starije dece u pitanju, tu već postoji jedan prijateljski odnos. Tu su zajednički izlasci. Sin mi je student, a ćerka gimnazijalka. Sa Lavom se još uvek igramo i bebeća je atmosfera, iako je on predškolac. Naša maza. Jeste teško i izazovno, to je jedino zanimanje koje obavljate 24 sata nedeljno - kaže Vasićeva, koja pokušava sa decom da odoli svim izazovima koje nameću društvene mreže.

- Smatram da postoje dve strane medalje. Opet uz razgovor sa njima možete da kontrolišete šta čine, ali na kraju oni o svemu sami odlučuju - kaže Milena koja se bavi i voditeljskim poslom u okviru kviza „Totalni obrt“.

- Kviz doživljavam kao glumački zadatak. U tom smislu imate pravo na vaš lični komentar i kada takmičar ne zna nešto što je osnovno, onda dam prostora sebi da kritikujem - kaže Milena, koja je povodom svetskog dana borbe protiv raka dojke otpevala pesmu “Život je vredan”.

foto: Printscreen / Youtube / RTV Pink Official

- Njihove muke vidljive su njihovim porodicama, a mi želimo da ih pesmom podržimo i da skrenemo pažnju na probleme sa kojima se susreću, kao i na njihovu želju za životom.

Vasićeva je bila deo projekta „Bela lađa“ i sa osmehom na licu se seća kako je Lane Gutović imao šaljive komentare.

- Radili smo razne projekte Lane Gutović i ja. Tako da smo dosta toga prošli. Sa njim nikad manjka anegdota i situacija. Možda je najzanimljivije kada sam se ja pojavila i izašla iz kostima, kada me je Lane video i ta njegova reakcija. On je bio u tigrovini, ja sam bila u leopardini.

Glumica otkriva da je novu ljubav pronašla na selu, ali i u vodenim sportovima.

- Gradska vreva vas tera na ne mnogo prirodan ritam, zato na selu onda shvatite šta je sve važno. Dogodila mi se jedna lepa stvar, vrlo brzo sam izašla na vodu. Intenzivno sam vežbala sup dasku. To je moja nova ljubav.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.