GDE SU DANAS MARIJANA I NEMEŠ?! Bili su najpopularniji rijaliti par,venčali se pa razveli, ŠOK kako sada izgledaju!
Foto: Printscreen/velikibrat

ŠOK FOTO!

GDE SU DANAS MARIJANA I NEMEŠ?! Bili su najpopularniji rijaliti par,venčali se pa razveli, ŠOK kako sada izgledaju!

Marijanina javna prevara tada je šokirala region, a ona i Nemeš našli su se na stubu srama. Snimci scena njihovih intimnih odnosa ubrzo su preplavili internet i važili su za jedan od najskandaloznijih parova u domaćim rijalitijima

Objavljeno: 14:01h

Nikola Nemešević Nemeš javnosti je postao poznat 2011. godine, kada je učestvovao u rijalitiju Veliki Brat.

Osim po burnom temperamentu, zbog kog je često ulazio u sukobe sa tadašnjim cimerima, najviše je ostao upamćen po vezi sa Hrvaticom Marijanom Čvrljak, koja je tada bila udata.

Marijanina javna prevara tada je šokirala region, a ona i Nemeš našli su se na stubu srama. Važili su za jedan od najskandaloznijih parova u domaćim rijalitijima.

Kamere ih nisu sprečavale da ispoljavaju svoje strasti, a fatalna Hrvatica je tada odnela i pobedu u ovom rijalitiju.

foto: Printscreen

Po završetku Velikog Brata, ona se razvela od supruga, sa kojim ima ćerku, i odlučila je da prati svoje srce i nastavi ljubavnu vezu sa Nemeševićem.

Nemešu su na ovoj vezi ozbiljno zamerili roditelji, ali on je bio odlučan i 2016. godine on i Marijana su se venčali i zajednički život nastavili u Hrvatskoj.

foto: Facebook printscreen

Međutim, brak nije potrajao i već godinu dana kasnije njih dvoje su se razveli, Nemeš se vratio u Beograd i posvetio se muzičkoj karijeri, kao i karijeri voditelja.

On je, jednom prilikom, istakao da više ne želi da priča o Marijani, kao i to da odbija sve ponude za ulazak u bilo kakav rijaliti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)

Pogledajte na našem youtube kanalu


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.