TAČNO JE DA SMO ZAKAZALI SVADBU, TEODORA ŽELI BEBU SA NINOM: Mama Džehva više nije mogla da ćuti, OTKRILA SVE!
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

započinju zajednički život!

TAČNO JE DA SMO ZAKAZALI SVADBU, TEODORA ŽELI BEBU SA NINOM: Mama Džehva više nije mogla da ćuti, OTKRILA SVE!

Teodora Džehverović i njen dečko košarkaš Nino Čelebić prave bebu, otkriva ekskluzivno za Informer pevačicina majka. Bez obzira na to što su tek šest meseci u vezi, golupčići već žele da se ostvare kao roditelji.

Objavljeno:

Nakon što je posle učešća u "Zadruzi 1" uspela da napravi sjajnu karijeru, Teodora je počela da radi na ostvarenju svog drugog velikog sna.

- Teodora hoće da postane majka! Ona je devojka kojoj je stalo do porodice. Ako bude na mene, onda će prvo da napravi bebu, pa tek onda svadbu - kaže popularna mama Džehva.

Pevačica i košarkaš još nisu počeli zvanično da žive zajedno, ali Gordana objašnjava da se oni gotovo nikada ne odvajaju:

- Lepo im je kada su zajedno. Ludo se zabavljaju i vole. Nino je stalno kod Teodore u stanu, jer ona živi sama. Verovatno će se on kod nje useliti. Kako stvari stoje, i tu će ćerka povući na majku, pa će muža dovesti pod svoj krov, kao što sam ja njenog oca. Meni je i draže da bude svoja na svome. Gordana nam je otkrila i da će sledeće godine u porodici Džehverović biti organizovana velika svadba:

foto: Printscreen Instagram

- Tačno je da smo zakazali svadbu, ali ne Teodorinu. Prvo ćemo oženiti njenog brata Savu, pa ćemo onda napraviti njenu i Ninovu svadbu.

I sama Teodora, koja retko priča javno o Ninu, nedavno je priznala da joj je porodica najvažnija u životu:

- Kod Nina cenim to što shvata koliko je meni bitna porodica. Moji roditelji i brat su ga odlično prihvatili, a i ja sam se svidela njegovima. U njemu vidim prijatelja i to mi je najvažnije. On je neko ko razume moj posao, pritisak koji trpim, a i on ume da se nosi sa svim tim - ispričala je Teodora.

Pevačica je otkrila i čime ju je Nino osvojio:

- On je sportista iz fine muzičke porodice, što je mene kupilo. Zna da svira klavir i to mi je predivno. Ipak, najbitnije je da smo se nas dvoje tako brzo skapirali. Osećam kao da sam pronašla mušku verziju sebe.

Bonus video:

(Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.