ANA SEVIĆ PONOVO TUŽILA DARKA LAZIĆA! Razlog je ŠOKANTAN, o OVOME će se mesecima pričati!
U tužbi, koju će ove nedelje podneti, Ana ne traži novac već da dostojanstveno odrani svoju čast i da je Darko slagao sve što je rekao., Foto: Printscreen

Skandal

ANA SEVIĆ PONOVO TUŽILA DARKA LAZIĆA! Razlog je ŠOKANTAN, o OVOME će se mesecima pričati!

Ana je nastojala da zaštiti Lorenu od svih negativnih napisa o Darku, a i dugo je tolerisala njegovo odbijanje da joj plati alimentaciju

Objavljeno:

Nakon što je Darko Lazić u jednoj emisiji izjavio da mu Ana Sević nije dopustila da vidi ćerku Lorenu godinu dana, pevačica je objavila fotografije koje demantuju njegove tvrdnje, a potom je navodno odlučila i da "presavije tabak" i tuži ga.

- Njihov odnos nakon razvoda nije bio dobar, ali Ana je dugo pokušavala da ignoriše sve što on radi i govori kako Lorena ne bi osetila ni najmanji problem. Iako se činilo da će je Darko poštedeti gluposti i izigravanja žrtve dok je trudna, ispostavilo se da on nema poštovanja ni prema čemu - počeo je priču izvor za "Alo".

- Bila je šokirana kada su joj saopštili da je izjavio da ćerkicu nije video godinu dana zbog čega je rešila da stavi tačku na opraštanje i konačno mu pokaže da je prešao sve granice. Ana je nastojala da zaštiti Lorenu od svih negativnih napisa o Darku, a i dugo je tolerisala njegovo odbijanje da joj plati alimentaciju.

- Nedavno je podnela tužbu protiv njega jer 22 meseca nije ispunjavao svoje obaveze. Tadašnji dug je iznosio 1.200.000 dinara, što je oko 11.000 evra, a sad je još veći jer Darko ni nakon tužbe nije izmirio obaveze. Mogla je godinama da se muči i za sve što je potrebno njihovoj ćerkici, ali više ne može da sluša kako je loša majka koja brani detetu da viđa oca - dodao je izvor spomenutog dnevnog lista, a potom se osvrnuo na tužbu za uvredu časti koju Sevićeva planira da podigne protiv Lazića.

- Pogotovo što je ona ta koja je forsirala Darka da viđa Lorenu kada je on to vešto izbegavao i kada je njemu nešto drugo bilo preče. U tužbi, koju će ove nedelje podneti, Ana ne traži novac već da dostojanstveno odrani svoju čast i da je Darko slagao sve što je rekao.

- Boli je što čovek nije umeo da ceni njeno razumevanje, a bilo ga je i više nego što treba. Time želi da mu pokaže da je završila sa praštanjem i da će ga debelo koštati svaka izgovorena laž - zaključio je izvor, a šta se izdešavalo u pevačevom domu nakon emisije u kojoj je izazvao skandal.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pulsonline.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.