BORILA SE ZA LJUBAV MILOŠA BIKOVIĆA, PA SE RAZVELA! Srpska glumica ŠOKIRALA svojim PRIZNANJEM!
Slavlje je održano u jednom prestoničkom hotelu, a četiri godine kasnije glumica i njen suprug dobili su sina Vukašina, dok sada čekaju drugo dete., Foto: Printscreen Instagram

Pikantno

BORILA SE ZA LJUBAV MILOŠA BIKOVIĆA, PA SE RAZVELA! Srpska glumica ŠOKIRALA svojim PRIZNANJEM!

Dve godine nakon toga imali su građansko venčanje u Sidneju, ali godinu dana nakon ceremonije Danina je napustila Australiju i sa sinom Maksimom se vratila u Beograd

Objavljeno:

GlumacMiloš Biković prvu veliku ulogu, koja mu je kasnije otvorila mnoga vrata, imao je pre deset godina u filmu "Montevideo, Bog te video". Za srce popularnog Aleksandra Tirnanića Tirketa, kog je tumačio Biković, borile su se Rosa, koju je igrala glumica Danina Jeftić, i Valerija, koju je tumačila Nina Janković. Životi ovih dama su se za deset godina i te kako promenili.

U momentu kada je dobila ovu značajnu ulogu na filmskom platnu, Danina je imala 23 godine. Harizmatična glumica je tri godine posle "Montevidea" sklopila brak sa producentom Aleksandrom Kukanjcem u Crkvi Svetog Marka, nakon čega su dobili sina Maksima i devet meseci kasnije preselili se u Australiju, gde su nastavili život.

Dve godine nakon toga imali su građansko venčanje u Sidneju, ali godinu dana nakon ceremonije Danina je napustila Australiju i sa sinom Maksimom se vratila u Beograd.

foto: Printscreen

Svi su se pitali šta je bio povod da se dvanaest meseci posle građanskog venčanja Danina i Aleksandar razvedu, a glumica se duži period nije pojavljivala u javnosti.

- Nije me bilo na televiziji, ali nudili su mi uloge. Međutim, nijedna me nije dovoljno zainteresovala. Kao da nisu bile pisane za mene, nisu mi bile zanimljive, jake - rekla je ona jednom prilikom, a stvari su se nakon toga, očigledno, promenile, pa smo pre nekoliko meseci imali prilike da je vidimo u seriji "Igra sudbine".

Nini Janković uloga u filmu "Montevideo, Bog te video" donela je značajno priznanje. Iako se u svojoj prvoj velikoj filmskoj ulozi sa 22 godine obnažila, to joj nije bio problem, jer je to smatrala umetničkim izražavanjem i za ulogu u ovom filmu dobila je nagradu "MTV Movie Award" za najbolju glumicu.

foto: Printscreen/Facebook/150 minuta

Dok je bila na drugoj godini Fakulteta dramskih umetnosti uplovila je u ljubavnu vezu sa Matejom Dičićem, inače bratom od ujaka njene prijateljice, glumice Tamare Dragičević. Ekonomista je 2012. godine zaprosio Ninu, a 31. maja. 2014. godine venčali su se u Crkvi Svetog Marka na Tašmajdanu. Mladini kumovi su bili glumci Miodrag Radonjić i Ivan Mihailović.

Slavlje je održano u jednom prestoničkom hotelu, a četiri godine kasnije glumica i njen suprug dobili su sina Vukašina, dok sada čekaju drugo dete.

Nina je glumila u ostvarenjima kao što su "Cvat lipe na balkanu", "Budva na pjenu od mora", "Bićemo prvaci sveta", "Ubice mog oca", "Vojna akademja", i mnogim drugim projektima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.