VERU MATOVIĆ UDALI ZA POKOJNIKA, ONA DANIMA PLAČE! Ne znala od ŠOKA šta je snašlo!
Vera Matović, Foto: Printscreen

KAKAV ŠOK

VERU MATOVIĆ UDALI ZA POKOJNIKA, ONA DANIMA PLAČE! Ne znala od ŠOKA šta je snašlo!

Udavali su me za pokojnike čoveka ne znam umro pre deset godina Vera Matović u šoku

Objavljeno:

Folkerka Vera Matović već decenijama se trudi da svoju karijeru gradi isključivo talentom i dobrim pesmama, a ne skandalima. Ipak, kako je rekla u intervjuu za Srpski Telegraf, to joj zbog drugih ljudi nije uvek polazilo za rukom.

Kako je naglasila, sve to je naročito pogađalo zbog dece, ali nikada nije saznala ko je sve te glasine puštao u javnost.

“Ja nikada nisam pravila skandale, drugi su mi pravili. Udavali su me za pokojnike, čoveka ne znam, umro pre deset godina, a mene udali za njega. Posle su me udavali i za drugog pokojnika”, rekla je Vera za pomenuti medij.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

“Ne znam zbog čega je to neko uradio, mene je to jako pogodilo i danima sam plakala. Pa, zar me,e tada udatu ženu sa decom, da spajaju i to sa pokojnim ljudima?”, zapitala se pevačica u intervjuu za Srpski Telegraf.

Matovićeva se osvrnula i na svoj odnos sa suprugom.

foto: Printscreen

“Udala sam se za čoveka kojeg sam volela. Naš brak je isti kao i prvog dana. Parovi krenu u vezu, brak, a onda jedno dobije popularnost, stekne krila. I ja sam sve to mogla, ali nisam. Moj suprug je uvek imao poverenja u mene. Udvarali su mi se drugi muškarci, ali im nikada nisam davala povratnu informaciju. Muškarce sam gledala kao braću, a žene kao sestre”, zaključila je Vera za pomenuti medij.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.