TEODORA DŽEHVEROVIĆ VEČERAS ULAZI U ZADRUGU: Anđelu neće biti dobro, ovo će biti ISTORIJSKI momenat rijalitija!
Foto: Printscreen Instagram

opa

TEODORA DŽEHVEROVIĆ VEČERAS ULAZI U ZADRUGU: Anđelu neće biti dobro, ovo će biti ISTORIJSKI momenat rijalitija!

Teodora sa svakom novom pesmom niže uspehe, ali čini se da nijedna sezona "Zadruge" ne može da prođe a da se ne spomene njeno ime, posebno otkako je u "Zadrugu 4" ušao njen bivši dečko Anđelo Ranković

Objavljeno:

Nova epizoda emisije "Ami G Show" je na programu TV Pink i ovog utorka uživo od 22 časa. Ognjen Amidžić je, kao i uvek, okupio veoma interesantnu ekipu – pevačice Milicu Todorović i Teodoru Džehverović, repera Cviju, Miloša Ivanovića poznatijeg pod imenom Lošmi Panda, kao i suprugu košarkaša Ognjena Kuzmića, Tomišu Romo.

Teodora Džehverović skrenula je pažnju na sebe učešćem u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga", a danas je jedna od najtraženijih mladih pevačica na javnoj sceni. Teodora sa svakom novom pesmom niže uspehe, ali čini se da nijedna sezona "Zadruge" ne može da prođe a da se ne spomene njeno ime, posebno otkako je u "Zadrugu 4" ušao njen bivši dečko Anđelo Ranković.

Zadrugari sve češće govore kako Anđelo i dalje nije preboleo pevačicu, a šta Teodora ima da kaže na tu temu, kako komentariše njegovo učešće, da li je u njenoj vezi sa Ninom Čelebićem sve u redu i da li ih pogađaju komentari o Anđelu, saznaćete večeras posle 22 časa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.