ADEL JE SKINULA 44 KG UZ POMOĆ SPECIJALNE DIJETE! Najvažnija su DVA SASTOJKA, ima ih i u Srbiji!
Adele, Foto: Printscreen/youtube

adel

ADEL JE SKINULA 44 KG UZ POMOĆ SPECIJALNE DIJETE! Najvažnija su DVA SASTOJKA, ima ih i u Srbiji!

Dramatični gubitak viška kilograma pevačica zahvaljuje tzv. sirtfood dijeti uz kombinaciju telesnih vežbi.

Objavljeno:

Popularna britanska pevačica Adele gostovala je emisiji Saturday Night Live gde je glumila, pevala i šalila se, ali sve je zablesnula svojom novom vitkom linijom.

Gostovanje je najavila i na društvenim mrežama te su pratioci komentarisali seksepilnu odevnu kombinaciju baršunastog kompleta koji je istakao njenu vitku liniju i grudi.

Izgubila je više od 44 kilograma, a mnogi su utvrdili kako je neprepoznatljiva. Osim što je bila u ulozi voditeljke u popularnoj emisiji, Adele se tokom emitovanja šalila na svoj račun te je glumila i zapevala.

- Znam da izgledam stvarno, stvarno drugačije od poslednjeg puta kada ste me videli, ali da vam iskreno kažem, zbog svih ovih Covid restrikcija, morala sam putovati lagana i smela sam poneti samo jednu polovinu sebe.Eto, ovu sam polovinu odabrala - našalila se odmah na početku emisije dodajući kako bi umjesto da zapeva, radije natočila čašu vina.

Ipak, do kraja emisije otpevala je svoje najveće hitove. Na američkoj televiziji se nije pojavljivala 12 godina, a zadnji album je objavila pre pet godina. Gostovanje u showu su mnogi protumačili kao moguću najavu novog albuma, ali ona je to opovrgnula pojašnjavajući na Instagramu kako želi da u središtu javnog interesa sad bude njen novi izgled.

Dramatični gubitak viška kilograma pevačica zahvaljuje tzv. sirtfood dijeti uz kombinaciju telesnih vežbi. Nije objavila tačan broj, ali pretpostavlja se da je skinula najmanje 44 kilograma viška. Temelj sirtfood dete su biljne namirnice poput kelja ili heljde jer aktiviraju sirtuin i smanjuju apetit. Dijeta dopušta konzumaciju tamne čokolade i crnog vina jer su takođe bogati sirtuinima, a prilagođene vežbe za nju osmišljava instruktorica pilatesa Camila Goodis (36).

- Ne verujem da voli telesne vežbe, ali promenila je životni stil i smatram da je za novu liniju prehrana zaslužna čak 90 posto - kazala je Camila za The Sun dodajući kako je razlog gubitku težine i činjenica da se Adele odrekla procesirane hrane, slatkih grickalica i gaziranih pića. Pojasnila je da se sve svodi na balansiranu prehranu s manjim kalorijskim unosom te povećanom potrošnjom energije.

Nagađalo se i kako je hipnoterapija pomogla te da je Adele poslednjih meseci usko sarađivala s hipnoterapeutkinjom Susan Hepburn koju su povezivali i s drugim poznatima. No ona je odbila komentirati s kim sarađuje, dodajući tek da je mnogima pomogla ne samo izgubiti težinu nego i sprečiti povratak neželjenih kilograma.

- Nije reč o ishrani. Promijenila sam način razmišljanja svojih klijenata kako bih im izgradila samouverenost i samopoštovanje. Izgubili su emocionalnu prazninu zbog koje su cijelo vrijeme razmišljali o hrani - ustvrdila je.

Bivša medicinska sestra iz Yorkshirea svoje tretmane naplaćuje oko 2.500 kuna.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.