Ana Štajdohar u panici pred porođaj: Prvi put je bilo grozno, da li je pametno da drugo dete...
Foto: Dragan Kadić

UPLAŠENA

Ana Štajdohar u panici pred porođaj: Prvi put je bilo grozno, da li je pametno da drugo dete...

Pevačica Ana Štajdohar, koja će za manje od tri meseca na svet doneti sina, otkriva kako podnosi drugu trudnoću, na koji način se nosi sa odrastanjem dvogodišnje ćerkice Nie, ali i koja je tajna njene harmonične zajednice sa suprugom Nikolom Demonjom
Objavljeno:

Kada su pre skoro dve godine dobili ćerkicu Niu, muzičari i supružnici Ana Štajdohar (36) i Nikola Demonja (32) promenili su životne prioritete i sve obaveze podredili svojoj naslednici koja im je postala centar sveta. Godinu dana kasnije, obradovala ih je vest da će se još jednom ostvariti u ulozi roditelja, a to ih je neizmerno usrećilo jer su oduvek želeli da imaju veliku porodicu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sredinom oktobra, šarmantna pevačica rodiće sina, a najviše je raduje činjenica što će njena ćerka Nia u bratu imati zaštitnika za ceo život.

- Sve se prilično dobro odvija i izbegavam da se žalim na bilo šta jer su sve one usputne stvari manje važne. Bilo je raznih neprijatnosti u prvom tromesečju, kao što su mučnina, vrtoglavica i konstantan umor, ali sve je to prolazno i očekivano. U nekim momentima pitala sam se da li je odluka o dobijanju drugog deteta ubrzo nakon prvog bila pametna. Svakako da je lakše s jednim detetom jer trudnoća podrazumeva mnoga odricanja i menja život. Međutim, ubrzo bih se postidela tih misli. Znam da će drugo dete doneti višestruke radosti. U početku će sigurno biti teško i verujem da nas čeka žurka bez prestanka, ali vredeće. Želim da naša devojčica ima društvo i da ona i njen brat odrastaju zajedno. Između moje sestre i mene razlika je osam godina pa smo zbog toga tek kasnije postale bliske - navodi ona za Story.

Lepa pevačica je priznala da ima strah od porođaja, jer se nerado seća prethodnog.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.