SEVERINA POKAZALA KAKO UŽIVA SA ZGODNIM SARADNIKOM! A Igor radi OVO!
Severina Kojić, Foto: printscreen

LJUBAV NA TESTU

SEVERINA POKAZALA KAKO UŽIVA SA ZGODNIM SARADNIKOM! A Igor radi OVO!

Severina Kojić priprema novi album, a na Instagramu je čestitala trideseti rođendan jednom od svojih saradnika

Objavljeno:

Znate one pesme Italiana, Grad bez ljudi, Uno momento, Brad Pitt ... i ostale...To je stvarao ovaj ozbiljan profesor klavira, kojeg možete sresti samo po beogradskim knjižarama i popodnevnoj šetnji Kalemegdanom, napisala je Severina

foto: Printscreen Instagram

Severina Kojić priprema novi album, a na Instagramu je čestitala trideseti rođendan jednom od svojih saradnika, Filipu Miletiću. - Znate one pesme Italiana, Grad bez ljudi, Uno momento, Brad Pitt ... i ostale...To je stvarao ovaj ozbiljan profesor klavira, kojeg možete sresti samo po beogradskim knjižarama i popodnevnoj šetnji Kalemegdanom... Dragi @filip_fmplay, retko se sreću takvi talenti i takvi ljudi. Srećan rođendan, dragi moj, i moje saučešće tvojim tridesetima, napisala je pevačica uz fotografiju na kojoj pozira s Filipom.

foto: Printscreen instagram

Severina se još u aprilu vratila se iz Beograda, a od tada se, po svemu sudeći, nije videla sa suprugom Igorom Kojićem koji je ostao u Beogradu. Tada su krenula nagađanja kako se par razvodi, a oni se o svemu još nisu oglasili. Premda su se neko vreme otpratili s Instagrama, supružnici su i dalje prijatelji na ovoj društvenoj mreži. Dok Severina prati samo Igora, on od nedavno prati još dva profila. Nakon poseta Kosovu, prvo je zapratio stranicu Biser Metohije, a sada je počeo da pratijoš jednu religioznu stranicu "Poruke svetih otaca". Dok Severina i Igor i dalje ne govore o svom odnosu, oglasio se njen svekar Dragan Kojić Keba. – Ne znam gde su niti znam kakav je njihov odnos. Odrasli su ljudi i valjda znaju, a i uvek su znali što im je činiti. S druge strane, sve što rade, rade sebi, kazao je pevač za srpske medije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.