NAJPOZNATIJU PEVAČICU NA SVETU NIKO NIJE MOGAO DA PREPOZNA! Adel, DA LI SI OVO TI? (VIDEO)
Svoju transformaciju Adel je doživela tokom leta i potpuno šokirala fanove, Foto: Printscreen Youtube

druga osoba

NAJPOZNATIJU PEVAČICU NA SVETU NIKO NIJE MOGAO DA PREPOZNA! Adel, DA LI SI OVO TI? (VIDEO)

Tridesetvogodišnja muzička zvezda mikrofon je, umesto za muziku, koristila za komediju tokom legendarne serije skečeva gde se našalila o tome kako izgleda ''malo drugačije''

Objavljeno:

Britanska pevačica Adel ponovo je pokazala svoj zapanjujući gubitak kilograma kada se sinoć pojavila u ulozi voditeljke popularne američke humoristične emisije SNL (Saturday Night Live).

Tridesetvogodišnja muzička zvezda mikrofon je, umesto za muziku, koristila za komediju tokom legendarne serije skečeva gde se našalila o tome kako izgleda ''malo drugačije''.

Prelepa pevačica našalila se da je ''ponela samo svoju polovinu'' iz svog rodnog Londona u Njujork, gde se SNL snima.

Adel je zračila svojim prelepim osmehom kada je stupila na scenu u maloj crnoj haljini koja je istakla njene obline. Haljinu je uparila sa crnim čarapama koje su isticale njene zategnute noge i štiklama. Svoj glamurozan izgled upotpunila je prepoznatljivom plavom kosom blago uvijenom u talase.

U uvodnom monologu, prokomentarisala je svoje medijski visoko ispraćeno fitnes putovanje: ''Videla sam puno komentara o tome zašto sam ja samo voditeljka večeras, zašto nisam muzički gost i slične stvari''. Dobitnica Gremija je zatim nastavila: ''Za to postoji nekoliko razloga. Prvo, moj album još nije gotov. Drugo, previše sam uplašena da radim oboje''.

Britanska lepotica zatim je govorila o svojoj fizičkoj transformaciji. ''Znam da izgledam veoma, veoma drugačije od kad ste me poslednji put videli. Ali zapravo, zbog svih ograničenja kovida i zabrana putovanja... Morala sam puno da putujem i mogla sam da dovedem samo svoju polovinu. I ovo je polovina koju sam odabrala'', rekla je s osmehom u kameru.

Svoj prvi monolog završila je iskazujući zahvalnost onima koji su nastavili da rade na frontu globalne pandemije izazvane koronavirusom. Takođe posebno se zahvalila radnicima s frona koji su se nalazili u publici.

''Kažu da kada dođete u Njujork ostavite delić svog srca. Tako ja svoje predajem vama, zahvaljujem vas se i blagosiljam vaše duše''.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/The sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.