SRPSKI GLUMAC JE IMAO NAJTUŽNIJI ŽIVOT OD SVIH! Pred SMRT je izustio samo JEDNU REČENICU od koje se KIDA SRCE!
Foto: Printscreen

TUGA

SRPSKI GLUMAC JE IMAO NAJTUŽNIJI ŽIVOT OD SVIH! Pred SMRT je izustio samo JEDNU REČENICU od koje se KIDA SRCE!

- Svestan sam da, zbog svoje spoljašnjosti, ne mogu da igram ljubavnike niti heroje. Potpuno sam siguran da nikada neću biti Hamlet – rekao je Taško Načić u jednom od retkih intervjua

Objavljeno: 22.10.2020. 20:33h
  • 3

Taško Načić je bez ikakve sumnje bio jedno od velikih imena jugoslovenskog glumišta. Načić, najpoznatiji po filmovima "Davitelj protiv davitelja" i "Ko to tamo peva" obeležio je kinematografiju na ovim prostorima, iako neke uloge ipak nije mogao da dobije.

Glavni problem je bio u izgledu. S obzirom na to da je bio visok 192 centimetra često nije mogao ni da se uklopi u likove pa mu neki reditelji nisu davali uloge ili su za njega nalazili neke druge.

- Svestan sam da, zbog svoje spoljašnjosti, ne mogu da igram ljubavnike niti heroje. Potpuno sam siguran da nikada neću biti Hamlet – rekao je Taško Načić u jednom od retkih intervjua.

No, on nije padao u depresiju zbog toga već je pronalazio veliku utehu u rolama koje je dobijao i na tom polju uspeo da postane jedan od najboljih. Popularni umetnik preminuo je pre 24 godine.

Bonus video:

(Espreso.rs / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media